Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne pasid es elmennetek egyutt szilveszterezni hazibuliba es a pasid nagyon berugna es bealudna mit szolnal?
Figyelt kérdés
Ideges lennel ra vagy nem?2015. dec. 9. 23:03
11/16 anonim válasza:
Én pedig szeretem nézni a részegeket, mert viccesek :D és beszélgetni is élmény velük, mivel őszinték ^^
A hányással, meg hánytatással is jól megvagyok, a gólyatábor óta :D
12/16 anonim 

válasza:

Nem zavarna.Kivitetném a kocsiba,aztán hozzá bújnék és várnám a reggelt.
13/16 anonim 

válasza:

Ha ezért ideges lenne rám/szakítana velem a nem létező barátnőm, akkor meg is érdemelné. De nem is szoktam olyan szinten leinni magam, hogy ne tudjak magamról.
14/16 anonim 

válasza:

Fiatalabb koromban én is rendszeresen matt részegre ittam magam minden házibulin. Rókázni nem nagyon rókáztam, talán kétszer fordult elő, mert hülyén kevertem a dolgokat, viszont a bealvás az szinte már tradíció volt. Megérkeztünk, én elkezdtem vedelni, 2-3 óra kidőltem egy sarokba, ott aludtam 1-2 órát, aztán felkeltem és folytattam tovább. Pár óra múlva újra kinéztem magamnak a szimpatikus sarkot, de akkor már végleg leheveredtem. Általában így telt számomra a házibuli. Persze közben sokat és jókat beszélgettem is, amíg tudtam. :) Általában nem volt ebből problémám, viszont volt 1-2 barátnőm, aki ezt egyszerűen nem tudta tolerálni és egy-egy ilyen házibuliban bebaszás és bealvás után egy hétig mosolyszünet volt. Sosem tudtam megérteni miért volt ez akkora bűn. Főleg hogy a közös társaságunkkal buliztunk, szóval még csak nem is arról van szó, hogy magára marad és elunja magát. Szerintem egyszerűen csak szégyelltek a többiek előtt, pedig még csak nem is szoktam vállalhatatlanul viselkedni.
15/16 anonim 

válasza:

Azt nem értem, ez mitől szexuális kérdés?
Megerőszakolják, míg alszik?
16/16 anonim 

válasza:

Semmit. Felkelteném mikor idnulni kell. Nem lennék mérges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!