Gyereket szeretnél, de a barátom nem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A kérdésem a következő. Szeretnék babát 28 éves vagyok, a párom 39, neki van már egy gyereke egy másik nőtől akit nevel az anyja, de nem együtt élnek az apjával. Én ismerem a párom 6 éve, szeretnék babát. Mindkettőnknek van állása, együtt élünk. Évek óta téma a baba vállalás, de mindig van valami kifogása. De aztán nagy nehezen belement a dolgokba. Az egyik alkalommal nem védekeztünk amikor terhes is lettem, de elvetettem mert annyira nem állt ki mellettem szerintem, és megijedtem, hogy egyedül maradok a bajaimmal, nem ért meg és nem segítőkész a párom. Azóta engem hibáztat, hogy én voltam az aki elvetette a gyereket, és az én viselkedésem volt akkor a hibás, mert hisztiztem és semmi nem volt jó nekem. De nem tartott vissza akkor amikor elvetettem a babát( ez egy éve volt), azt hozzá kell tennem, hogy annak lett egy szövődménye, szervi, most arra szedek gyógyszert, hogy elmúljon. Én azóta ezt nem feledem és valószínű emiatt lett a betegségem, mert lelkileg nem tudtam feldolgozni az abortuszt, de addig nem nyugszom míg nem lesz egy babám, és már a türelmem a végsőkhöz ért. Most éppen anyagiak miatt nem próbálkozunk a babával ez a párom mostani kifogása, de nekem már lefeküdni sincsen úgy kedvem a párommal, hogy gumival mert annyira nem érdekel már a szex csak ha élesben menne. És most már nem vetetném el a babám soha az életben!! Mit csináljak??2016. okt. 9. 16:04
31/33 anonim válasza:
Kérdező, az egy dolog hogy lehetett volna gyereked... de semmi se garantálja hogy még most is lehet, úgyhogy szállj le a magas lóról. Te öletted meg a gyereked, mert gyenge vagy, semmi se garantálja hogy ha mégis teherbe esnél, nem vetetnéd el megint az első akadálynál.
32/33 anonim válasza:
Fölösleges erőlködni. Aki ilyen hülye hogy nem éri fel ésszel hogy előbb az ember mérlegel hogy jöhet e a baba és ha igen, akkor dobja ki a gumit/tablettát, ha meg nem akkor használja továbbra is, annak nincs mit mondani. Nem az abortusszal van itt a baj, hanem hogy először felelőtlenül megcsinálta, aztán a fogantatás után jött rá, hogy jah mégsem aktuális.
Engem tényleg elborzaszt, hogy az ilyen hülyéknek megadatik a gyerek.
33/33 anonim válasza:
Te komolyan ennyire sotet vagy?!? Senkinek nem magaval az abortusszal van itt baja. Hanem ezzel az egesz sztorival. Ti TERVEZTETEK ezt a csoro gyereket!!! Tenyleg nem erted mi a problema? Mintha vennel egy kiskutyat hogy aztan agyonverd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!