Én mindig is imádtam a gyerekeket és sokat álmodoztam családról fiatal koromban is. Amikor a férjemmel komolyabbra fordult a kapcsolatunk néha szóba is került de nagyon a jövőbe irányuló dologként persze. Teltek az évek, osszehazasodtunk, októberben úgy éreztem lassan itt az idő de nem is tudom miért, így eltettuk a dolgot későbbre. De a fogamzásgátlót letettem és megszakítással voltunk együtt, hogy ha ennyire szeretne jönni akkor várjuk. De januárra már akartuk így babaprojektre tértünk.
2015. ápr. 13. 23:16
4/17 anonim válasza:
19 vagyok és soha
2015. ápr. 13. 23:26
5/17 anonim válasza:
Lassan 24 éves leszek, és már 8 éve kapcsolatban vagyok, de nem érzem abszolút, hogy szeretnék.
2015. ápr. 13. 23:46
6/17 anonim válasza:
16 évesen éreztem először (gondolom tomboltak a hormonok, bár még közelében sem voltam az ismerkedésnek :D). Most már azért egy 5 éven belül szeretnék gyereket.
25
2015. ápr. 14. 00:04
7/17 anonim válasza:
Már kisgyerek koromban is, gyakran olvastam szüléssel meg gyerekneveléssel kapcsolatos könyveket. Most még csak 19 vagyok, de szoktam olvasni ezt a topicot itt :)
De sajnos egyelőre még nem lehet gyerekem, mert először be kell fejeznem az egyetemet, meg hát még az apuka sincs meg hozzá..
2015. ápr. 14. 00:13
8/17 anonim válasza:
30 vagyok, de soha nem jutott eszembe.
2015. ápr. 14. 01:25
9/17 anonim válasza:
20 évesen :) 28 évesen találtam olyan nőt aki szült is :)
2015. ápr. 14. 04:45
10/17 anonim válasza:
Sokáig nem akartam gyereket, valahogy nem tudtam összerakni egy anya képét magammal, folyton idegenkedtem a rokon kisbabáktól, gyerekektől.
Azután óvszer mellett teherbe estem, nem maradt meg a pici. Szerintem akkor oldódott fel bennem az a gátlás hogy nem akarok gyereket, megszerettem azt a kicsit a pocakomban, és fájt hogy nem maradhatott. Fél évvel később kezdtünk próbálkozni (sikerrel) akkor voltam 21.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!