Hány évesen érezted először, hogy nagyon szeretnél gyereket?
Figyelt kérdés
Ha már van gyereked vagy terhes vagy, akkor ehhez képest mikortól nem védekeztek és mikor jött össze a baba?2015. ápr. 13. 23:07
11/17 anonim válasza:
Kb. 20 éves korom óta, most 24 éves vagyok, már gyakran ott tartok, hogy bőgök a gyerek utáni vágytól. :)
Mivel még van 2 évem az egyetemből, így 1,5 év múlva tervezzük a védekezés nélküli együttléteket. Bár én akármikor belemennék. :)
12/17 anonim válasza:
16 évesen erősek voltak az anyai ösztönök. Most 23 vagyok és nemsokára szülök. :)
13/17 anonim válasza:
18 éves korom körül már nagyon rá voltam kattanva a gyerek-témára, de igazából már 16 évesen is foglalkoztatott, bár akkor még nagyban éltem a világomat, nem volt az még reális vágy akkor. Végül húsz évesen döntöttünk úgy, hogy jöhet a baba, és elsőre össze is jött. (Bezzeg most, 28 évesen a második már egy éve nem akar sikerülni :/ )
14/17 anonim válasza:
22 évesen kezdtem el vágyni rá,közben összeházasodtunk.Most 24 vagyok,jövő év elején kezdjük a projectet.
15/17 anonim válasza:
Nagyon régóta érzem, hogy szeretnék, de tudatosan készültem ár. Előbb egyetem, mesteri, pályakezdés... Mikor a jelenlegi munkahelyemen kb 1 eve dolgozoztam, akkor kezdtem úgy érezni, hogy na mostmár jöhet. Ekkor voltam 26. Azóta nem jött össze, volt 2 vetélés, ciszta, endometriózios, amit csak akarsz, 1 év alatt. Mostmár bánom, hogy nem fogtam bele hamarabb, a munka megvárt volna. Most hiába van jó munkahelyem, úgysem tudom élvezni, mert gyereket szeretnék.
16/17 anonim válasza:
19 voltam amikor nagyon kezdett foglalkoztatni a dolog. Most 22 vagyok, nincs párkapcsolatom, de készülök arra, hogy majd anya legyek. Pénzt teszek félre, egészségesen kezdek táplálkozni, stb. Főiskolán tanulok, meg 1,5 évem van hátra.
17/17 anonim válasza:
Amikor először éreztem, hogy mostmár nagyon szeretnék gyerket akkor 27éves voltam.:)
28évesen ismertem meg a páromat- későbbi férjemet és kicsit később még 28évesen teherbe is estem- de sajnos elvetéltem.
Kicsit vártunk- összeházasodtunk, majd született még3egészséges kisbabánk.
:)
31-33-35éves voltam a szülések idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!