Hány gyereket szeretnél, kisfiút vagy kislányt, hogy neveznéd el őket?
Én is válaszolok,de ez hosszú lesz.:) Én 2,3 vagy 4 gyereket szeretnék.
Fiú-Fiú: Olivér és Noel, ha ikrek lennének: Emil és Erik,vagy Ármin és Aurél.
Lány-Lány: Adél és Réka, ha ikrek lennének: Eszter és Enikő vagy Zoé és Zora/Zorka
Fiú-Lány: Olivér és Adél, ha ikrek lennének: Ákos és Nina:)
Fiú-Fiú-Fiú: Olivér,Noel és Ákos
Lány-Lány-Lány: Adél,Réka és Sára:)
Fiú-Fiú-Lány: Olivér,Noel,Adél
Fiú-Lány-Lány: Olivér,Adél,Réka
Fiú-Fiú-Fiú-Fiú: Olivér,Noel,Ákos,Dominik
Lány-Lány-Lány-Lány: Adél,Réka,Sára és Nina
Fiú-Fiú-Fiú-Lány: Olivér,Noel,Ákos,Adél
Lány-Lány-Lány-Fiú: Adél,Réka,Sára és Olivér
Fiú-Fiú-Lány-Lány: Olivér,Noel,Adél és Réka
De nagyon szeretném,ha az első gyerekem lány lenne.:)De ha fiú lenne, az se lenne tragédia:)
Keresztanyám ingázott nekem és lány, fiú, lány jött ki, az első kettő lehet h ikrek:) És remélem be is jön a hétvégén! :)
Sajnos a párommal nem egyező az ízlésünk, de szeretnék ezek közül választani:
Zselyke,Álmos, Nola, Teodor, Iván, Zoé. Ebből a Zselyke és Álmos ki van lőve, páromnak nagyon nem tetszik, a többit még nem hoztam fel neki:)
Esetleg ilyesmikben is kiegyezhetünk: Simon, Mia, Nina, Dominik (vagy hasonló kezdésű nevek), Nataniel, Artúr, Aurél, Abigél, Szonja.
7-es vagyok
Én nem ajánlom senkinek hogy az ikreit hasonló névvel illesse! Még nehezebbé teszi hogy mások megkülönböztessék meg jobb érzés is lesz nekik szerintem h mások. Anyukám totál egy embernek tekint engem és az ikertesómat! Elérte hogy utáljam az egész ikres dolgot! Csak gondoltam szólok:)
Van egy Annám és egy Botondom.
Sajnos két éve ikerbabákat vesztettem el, náluk a Bercel és a Bálint volt a befutó név.
Szeretnék még babát a későbbiekben, van már pár listás név ami esetleg szóba jöhet : Alíz, Izabella, vagy a párom kedvencei a Sára és a Réka, valamint András és talán Bálint és Bercel is, ha addig megbékélek az előzményekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!