Nem akarok kislányt! Most mi legyen?
Férjem mostanában pedzegetni kezdte megint a gyerektémát, hogy jó lenne egy tesó a 1,5 éves fiunknak.
Szerintem is itt az idő, de az az egy gondom van, hogy én csak fiút szeretnék. De ugye semmi garancia rá, hogy az lesz, a kislányt meg úgy érzem nem tudnám szeretni.
Én fiús anyuka vagyok, nem tudom elképzelni, hogy reggel copfba fogom a haját és majd Barbiet veszek.
Most úgy áll a dolog, hogy nem lesz tesó.
Esetleg van valami tuti biztos módszer, hogy fiam legyen?
A kislány nem érdemelné meg, hogy nem szeretem...
Szia !
Ha mind ketten szeretnétek gyereket nem mindegy az hogy milyen a neme? csak egézséges legyen az hogy te nem akarsz lányt az már rég roszul kezdödik mert ha esetleg teherbe esel és lányod lesz már nem is bizti hogy ugy fogsz hozzá állni ne haragudj nem le hurroglak én meg értem hogy kisfiut akarsz meg mondom az öszintét hogy lassan 30 éves leszek évek ota probálkozunk a párommal nekem aztán tök mindegy milyen nemü gyerekünk lesz csak adná az isten hogy legyen legalább 1 . szerintem olyan modszer nincs hogy te most válasz ez elég bután hangzik örülj neki hogy lehet gyereked és ne a nemét figyeld hanem hogy egézséges legyen
Hidd el nem rosz szándékbol irtam ezt le de muszáj volt :(
Köszönöm a válaszokat!
És ne kérjetek elnézést a véleményetekért.
Férjem szerint azért érzek így, mert ez pont így volt anyukámnál.
Bátyám van, ő még egy fiút akart, de ugye én jöttem. Fiús is voltam, rövid haj, fiús cuccok, de nem miatta ( vagy tudat alatt mégis). A lényeg, hogy mindig éreztem a különbséget a bátyám és köztem. Mármint, hogy másképp szeret minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!