Anyukák, szerintetek mennyire lenne befutó egy ilyen történet?
Figyelt kérdés
Elsősorban a ti véleményetek érdekelne. Most szeretnék először regényt írni, régebben inkább verseket és novellákat írta.
Arról szólna, hogy egy anyukának születne egy koraszülött babája és az ő küzdelmüket mutatná be a történet egy fantasy világon keresztül, ami olyan mintha ketten álmodnák meg, ahogy egyre nagyobb lesz a baba. Az érzelmeiket ebben a világban megjelenő természeti elemek tükröznék.
Köszi, ha válaszolsz :)
2016. okt. 7. 09:03
1/8 anonim válasza:
Nem hangzik rosszul ha nem lenne hosszú még el is olvasnám :-D
2/8 anonim válasza:
Kinek szánod elsősorban? Inkább a korababás anyukák érdeklődésére tartanál számot vagy bárkiére? Nem tudom, nekem a babázós világ meg a fantasy világ közös metszete nincs meg eddig.
3/8 anonim válasza:
Nekem semennyire.
Koraszülöttel az élet nem fantasy, hanem dráma, akkor is ha jó a vége.
5/8 anonim válasza:
Nem megszokott párosítás :-) engem érdekelne. A fantasy világot úgy képzeled, h egy távoli, kitalált világban játszódna?
Írtam pár történetet már, mikor gyerkőc kicsi volt... Most a meseirással kacérkodom.
Sok sikert az elképzelésedhez!
6/8 anonim válasza:
öööö, hát izé...nekem nagyon fura lenne és egyelőre nem is tartanám jó sztorinak. Rengeteget olvasok, szeretem a fantasyt, sci-fit, történelmit, bármit, de ez így első olvasatra a wtf-t váltotta ki belőlem
7/8 anonim válasza:
Nekem nem jönne be. Rengeteget olvasok, de ezt a kettőt: koraszülés-fantasy, még erős képzelőerővel megáldva sem tudom fejben összerakni. Nem tudom elképzelni a keresztmetszetét a nélkül, hogy ne bagatellizálna, avagy ferdítene, sarkítana, zanzásítana, ennél fogva gagyiba hajlana a történet, némi közhelyes, túldramataizált, szándékosan ríkató éllel. Ettől még működhet, de bele se kezdenék. Nem fér össze. 2 gyermekem van, a második 27 hétre született 965 grammal, 3 és fél hónapot voltunk a SOTE PIC-en. Azóta sem sétagaloppp, bár ahonnan indultunk, óriási a fejlődés. Jó a pozitív megerősítés gondolata és a bizakodás, remény mint olyan sem elhanyagolható szempont, de ez belülről jön, ha jön, olvasmány formájában ez nem placebóként működne és ha lenne is rá kereslet, vajmi kevés. Ettől még hajrá!
8/8 anonim válasza:
Hááát, nekem ez így nem igazán... Nem szeretem a fantasy-t egyáltalán, bocsi. Akiket meg ismerek, és a fantasy-t szeretik, azokat meg egy koraszülött baba története nem kötne le, úgyhogy nem igazán tudom, ki lenne a célközönség. A másik, hogy nekem ez így, mint sztori, önmagában kicsit kevés. Nem mintha nem lenne nagy dolog egy koraszülött babával az első x hónap, de hol van a sztoriban a fordulat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!