Szerintetek mi a fontosabb? a nehézségeit nyomni vagy az álmait?
kisfiam eldöntötte mi szeretne lenni, én ebben maximálisan támogatom mert úgy látom és az edzője is, hogy valóban ez az amiben kiemelkedően jó, már most sikereket ér el benne!
viszont diszlexiás és az egyik logopédiai fejlesztés egybe esik az edzéssel. mindkettőből heti 3 van.
Én egyértelműen úgy gondolom, hogy akkor 2 logopédiára és 3 edzésre viszem. viszont mindenki meg van rökönyödve, hogy nem abban van támogatva jobban amiben rossz a gyerek.
de hát nem abból fog majd megélni, hogy hiba nélkül fog tollbamondást írni, hanem valószínűleg (vagy inkább remélem) abból ami egyébként is az erőssége, így én azt nyomnám inkább.
nálatok mi a fontosabb, a gyengeség vagy az erősség támogatása?
8-9 válaszoló. igen, persze tudom :) de mi már hoztunk egy döntést, tényleg nem ebben kérek segítséget, hanem úgy általánosságban érdekel, ki hogyan gondolja.
nekem gyerekkoromban nagy vágyam volt, hogy zongorázzak. szüleim azt mondták, hogy ha kitűnő tanuló leszek akkor mehetek. soha nem zongoráztam, hülye vagyok a kémiához és a fizikához, mindkettőből különórákra kellett járnom amiket utáltam. viszont lehet jól zongoráznék :)
fiamat úgy néz ki, jövőre leigazolják. nem mondom, hogy a logopédia nem fontos, de bízom benne, hogy itthoni gyakorlással behozható az az 1 óra "lógás". 3 éve jár logopédiára, elméletileg szépen halad és ha minden igaz, ez az utolsó tanév amiben kapja. reméljük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!