Kinek mi a fontosabb, hogy 1 gyereknek adjon meg mindent, vagy kettő legyen, de nekik kevesebbet?
Az, hogy nem tudok minden gyereknek lakást adni a feneke alá, az nem érdekel, nekem sem adtak a szüleim, viszont segítettek abban, hogy ezt önerőből el tudjam érni.
Ha a taníttatásnak lenne anyagi akadálya két gyerek esetén, akkor már igen, azt mondom, legyen inkább egy, de minden esélye meglegyen az életben. Nem akarok semmit alárakni, de azt akarom, hogy rajtam ne múljon, hogy ő maga mit ér el az életben.
Egy gyereknek sem vennék lakást.
Én szívem szerint 3-at vállalnék, és annak adnék meg mindent (igen, a testvér is beletartozik a mindenbe)
Mi is egy gyereket vállaltunk, nem lesz testvére.
Egyrészt a jövő biztosítása miatt, másrészt szerintem fontosabb, hogy kiegyensúlyozott családban nőjön fel, mint testvérrel. Nem tudnék 2 gyereket megfelelően ellátni, állandóan fáradt, ingerült, ideges lennék. Férjem vendéglátós, így is kevés időnk jut egymásra, 2 gyereknél semmi nem lenne.
Szóval lehet hogy kapna testvért, de megszűnne a békés nyugodt háttér, az biztos...
Én sem vagyok olyan közeli kapcsolatban a testvéreimmel, aki a legközelebb áll hozzám, az az egyke barátnőm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!