Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fél év körüli babák anyukái!...

Fél év körüli babák anyukái! Hogy telik egy-egy hétköznapotok?

Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Amikor fél éves volt a kisfiam...

6-fél 7 között ébredés, reggel tápszer. Utána kb másfél nyugodt óra, akkor általában nem nagy baj. Ilyenkor csináltam általában házimunkát, amikor engedte a baba. Ezután nagy nehezen elaltattam 20-30 percre. A következő evés után kezdődtek a gondok, volt mikor próbálkoztam hozzátáplálással, az maga volt a pokol de tápszer után is fájt a hasa, pukizni nem tudott még úgy, mint azóta. Innentől 2x is levittem sétálni, mert ott legalább elaludt. Ha fentvolt akkor ment a nyűglődés. 7-kor fürdés majd alvás, szerencsére az éjjelek nem voltak olyan borzasztóak..

7 hónapos korában már bejárta a lakást mászva és lekötötte magát, végre felírták a laktózmentes tápszert, az első 2 foga is áttört, a hozzátáplálás is ment úgy ahogy, ezután már nyugodtabb napok jöttek..

A férjem nekem folyamatos műszakban dolgozik, így mikor hogy van itthon.

2016. okt. 3. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:
5 és 6 között kelünk, szopizik a pici, kicsit elvan, amíg megreggelizek, aztán hordozóban visszaalszik kb 7-8 között egy fél órára. Közbe kel a nagyobb, reggelizik. Mikor felkel a pici mindegyiket felöltöztetem én is összeszedem magam (pici újra szopik) és lemegyünk játszóra, 11 felé hazamegyünk, átöltözünk, ebédelünk, pici szopik és alszik jó esetben az ágyában. Míg alszik a naggyal foglalkozok vagy házimunkázok. Ha felkel a pici eszik gyümölcsöt egy kicsit aztán még szopizik. Délután játszunk, ha a gyerekek elvannak csinálom a dolgom, ha nagyon nehezen bírják lemegyünk még egyszer a játszóra. 6-kor fürdik a pici, szopizik és megy aludni. Közbe a nagy apával vacsorázik és fürdik. Mikor a pici elaludt a naggyal vagyok míg elalszik. Mikor mindkettő alszik fürdök, vacsorázok és a párommal is beszélek 3 szót. Átlagosan ilyen egy nap.
2016. okt. 3. 18:51
 3/3 anonim ***** válasza:

6-6:30kor kel.

Eszik,ha apa itthon van akkor meg heveresznek,mig elviszem a nagyokat.ha nincs akkor jon a pici is.

Ha itthol marad mire hazaerek alszik,kb 9 ig,akkor kap gyumit es jatszunk,vagy mindig oda viszem ahol dolgom van.

Ha velem jott reggel akkor 9 utan alszik.

12 elott kap fozeleket,utana tapszert meg.

Aztan alszik.

Ha velem volt reggel akkor ilyenkor jatszunk es kesobb alszik picivel.

3-4 kozott kap tapszert,attol fugg,hogy aludt elotte.ilyenkor megyunk a nagyokert,setalunk,bevasarolunk,jatszizunk.

7 kor eszik tejpepet,furdik majd tapszer es alszik.

Kb ennyi.

Szerencsere jo baba,jol elvan nappal is,nem nyugos.

2016. okt. 3. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!