Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyűgös kisbabák anyukái,...

Nyűgös kisbabák anyukái, hogyan lehet elvégezni a napi teendőiteket?

Figyelt kérdés
Sokszor haladnék a dolgaimmal, de nem tudok, mert a babóm nyűgös, ölbe vágyik hosszasan vagy felületesen alszik és hamar ébred..stb. Milyen praktikákat tudnátok javasolni, amivel kicsit hamarabb megnyugtathatnám, hogy azért ne dajkálással teljes el az egész nap?

2015. nov. 27. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Én azt tudom javasolni, hogy mikor a kicsit dajkálod, ne foglalkozz a dolgaiddal, ne is gondolj rá, hogy mi mindent nem tudsz most ez alatt az idő alatt megcsinálni. Ugyanis a babák általában érzik, ha le akarják őket passzolni, és még inkább nyűgösek lesznek. Könnyebben megnyugszik, ha mikor vele foglalkozol, agyban is vele vagy. Sokaknak bejön a hordozókendős megoldás, de korától függően bevonhatod a napi teendőkbe is. Egyik babám például teregetésnél szívesen pakolta a nedves bugyikat a nyakába, míg én kiteregettem a többi ruhát. Másik babámnak meg elég volt, ha vittem magammal, letettem egy vastagabb pokrócra, és beszéltem meg énekeltem hozzá, amíg tettem a dolgom. Barátnőm meg felültette már egész pici korban a gyerekét a konyhapultra, mellette tett-vett, a gyereknek meg a kezébe adott egy fakanalat.
2015. nov. 27. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Hordozókendő nélkül már asszem öngyilkos lettem volna.
2015. nov. 27. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Hehe. csatlakozom 2-hoz :-). Most aludt el, ilyenkor állok neki.
2015. nov. 27. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is a hordozókendőt akartam írni:)
2015. nov. 29. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!