Elvehetik a babát?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Unokatesómnak van egy fia 3 hónapos és a párja le se szarja szinte... Voltak vásárolni a gyereknek nem akart venni semmi magának meg egy új nadrágot... Pénzes elkényeztetett srácról van szó, aki anyucitól nem akar elválni. Nem is figyelnek rendesen a gyerekre akkor hiába szoptatná a picit beengedik a látogatókat és nem mennek ki, meg ehhez hasonlókat csinálnak. Beteg az anyós és le kell vinnie a gyereket mert utána bunkózás megy napokig és ez még a jobb verzió. Már unokatesóm elakart költözni de megfenyegették ha elmer menni a gyereket elveszik tőle, meg mondták nekik rengeteg pénzük van és elveszik h ő el akar költözni. Mondták h a házat srácra iratjak. Viszont Unokatesómnak is meg tudna adni mindent a kicsinek. Viszont ne mer eljönni onnan mert fél hogy elveszik a kicsit. Az lenne a kérdésem hogy lehet rá esély hogy elvegyék a kicsit? Nincs káros szenvedélye semmi ilyesmi.2016. szept. 27. 18:44
11/15 A kérdező kommentje:
Igen tájékozatlan, de nincs annyi pénze hirtelen hogy ügyvéddel beszéljen. Én meg segíteni szerettem volna neki, hogy itt megkérdezem. És köszönöm szépen mindenkinek aki segített :)
2016. szept. 28. 21:46
12/15 anonim válasza:
És hol van az unokatesód CSALÁDJA(Anya,Apa,Tesó, stb.)?!Természetesen Rajtad kívül,mert Te próbálsz ott lenni....
13/15 anonim válasza:
Létezik ingyenes jogsegély a bírósági panasznapokon.
De most már tájékozottabb vagy egy hangyabögyörővel, talán lépsz, kedves uncsitesó.
14/15 anonim válasza:
Helyi családsegítőben is kap ingyenes jogi segítséget, csak be kell menni és időpontot kell kérni.
15/15 anonim válasza:
Szerintem is siman elkoltozhetne. A gyerk 2-3 eves koraig ra van szorulva az anyara .hulyeseg, csak akkor vehetik el tole ha drogos/iszakos stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!