Mi a véleményetek erről a gyerekágyról? (Ne csak a kinézet alapján) 2 éves kislánynak lenne.
Lányom is 2 éves, ő tuti leesne még róla, mert alvás közben vándorol, általában kereszten alszik az ágy végén.
Kinézet a ti dolgotok, nekem ez túl sok. :)
Köszönöm az eddig válaszokat!
Ti milyet javasolnátok? Rengeteget találtam!!
Nekem a 3. linkelt ágy tetszik, én azt választanám.
Az eredeti kérdésben lévő nekem nem elég masszív, bár a lányaim és a férjem is tuti imádná.
A második nekem nem tetszik. Nem a design, maga az ágy valahogy fura.
Az elsot nem vennem meg. Az en 2 eves fiam neha neha tuti leesne rola, szerintem nem eleg hosszu a leesesgatlo. Masreszt gagyinak tunik az anyaga nagyon. Nem hiszem, hogy massziv. Harmadreszt nekem nagyon nagyon sok, meg egy kislanynak is, de ez nyilvan izles kerdese.
A harmadik link meg kanapeszerunek tunik, nem cserelheto a matrac. Nalunk ez is fontos volt. Ha esetleg valami olyan omlik az agyra, vagy ki tudja mi lesz vele, ne kelljen az egesz agyat cserelni, csak a matracot.
A masodik linket csak ajanlani tudom. A fiam agya pontosan ugyanilyen, csak nyilvan fiusban. Imadja. Strapabiro fa, alul tok jo a fiok, hosszu leesesgatlo. 21 honaposan kapta es egyelore szuper valasztasnak tunik. Tenyleg nem tudok rola semmi rosszat mondani.
nehéz ügy
Első: nem elég stabil:
Második: magunkból kiindulva, mivel fa, így kemény, könnyen megüti benne magát, bár a miénk olyan álmában is mint egy propeller, sokat forog, mocorog:-D Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy puha párnákkal raktuk körbe.
Harmadik: igen, ez puha, kényelmes, viszont a matraca nem cserélhető, és bármikor lehetnek pisibalesetek, ráömölhet akármi,nehéz tisztítani, és nem praktikus
Ezekből én a másodikat választanám
Nekünk ilyen van, bár nem kifejezetten csajos darab, de nekünk nagyon bevált, bírja a gyűrődést:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!