Mit szokás venni egy újszülött babának és az anyukájának?
Kiderült, hogy az egyik ismerősöm terhes. Igaz még nem mostanában fog szülni de már szeretnék tisztában lenni azzal, hogy mit vegyünk nekik.
Én a babának olyasmikre gondoltam, hogy pelenka, popsitörlő, cumisüveg esetleg valami ruha vagy kisebb játék. Mondjuk a játékot még kicsit feleslegesnek tartom mert egy darabig úgysem fog vele játszani.
Az anyának meg nem tudom mit szokás venni ilyenkor.
Főleg anyukák válaszára lennék kíváncsi, hogy ti minek örültetek vagy örültetek volna. Apukának illik venni valamit? Bocsi, csak még sosem voltam babalátogatóba :)
Hát, ugye nem mindegy az összeg.
babának: pelenkatorta, vásárlási utalvány, szundikendő, puha pléd, babafotózás
anyukának: kupon bébiszitterkedésre ha szeretne kicsit kikapcsolni:-D édesség, ajándékkosár, utalvány(fodrász, masszázs)
Én utalványnak, ajándékkártyának örültem volna.
Pl DM-esnek.
Azt vesz rajta, amit akar, mert ő tudja, h mit szeretne.
Meg mellé lehet venni bonbont, virágot.
Tényleg az összeg a fő szempont!
Személy szerint a pelusnak popsitörlővel örültem a legjobban azokból amiket a babának hoztak.
Nekem a sör ( alkohol mentes) zacskós péksüti jött a legjobban 😉
Tetszik, hogy apukára is gondoltál. :)
Ha valóban apa, tehát nem vonja ki magát az apaság feladatai alól, akkor könyv ami apák szemszögéből mutatja be a gyermekvállalást.
Ha csak megtűri a gyereket akkor nem kell neki semmi.
Anyukának kismama vagy baja napló.
Én örültem a popsitörlőnek, de véletlenül pont olyat kaptam mindenkitől, amilyet a legjobban szeretek (pedig nem kérdezte senki), fehér Pampers-t. Babának csörgő, rágóka, ruha, zokni, ilyesmik tök jó, de ha valami olyasmit adnál, ami inkább emlék, adhatsz valami szép képet, amit kitesznek a babaszobába, valami ilyesmi például: [link]
Persze ilyet csak akkor, ha láttad, milyen a szoba, ismered az ízlésüket, illik oda.
Sokan nem rajonganak a plüssökért, mert elárasztják vele a gyereket, én azért némelyiknek örültem, a nagyobbik fiamnak van pár, amiket úgy kapott még csecsemőként, és most, 9 évesen is szereti őket, látszik is rajtuk, hogy agyon vannak szeretve :D
Későbbiekre lesz jó, de akár gyerek evőeszközt is vihetsz ajándékba.
Anyukának azért nehéz ilyenkor hasznosat adni, mert amikre ilyenkor szükség van, azok inkább higiénés, egészségügyi termékek, amiket nem annyira illik ajándékba adni, mint mondjuk a gátpárna meg a nedves vécépapír :D Mondjuk én pár doboz gránátalmás Karamalz-nak mindig örültem, elvileg segít a tejtermelésben (szerintem nem, csak tök finom), arra szokták inni, de nem ízlik mindeninek, úgyhogy nem biztos, hogy jó ajándék, ha nem tudod, szereti-e az anyuka.
Esetleg valami utalvány dm-be, rossmann-ba, ahol megveheti magának, ami a kedvére való.
Én a hasznos dolgoknak örülnék a legjobban,pl pelenka,babafürdető,popsitörlő,ha maradandó,akkor egy aranyos mintás textil pelus vagy kis pokróc ilyesmi.
Apának ha szereti,lehet egy üveg bor vagy pezsgő,vagy egy jópofa apasággal kapcsolatos felíratos póló ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!