Mit szokás ajándékot adni újszülött babának? Vagy szülőnek
Pelenka, popsitörlő abból soha nincs elég.
Valami plüss kis játék.
Cumit nem szokás ajándékozni, hisz egyáltalán nem biztos, hogy a baba cumizik.
56-62-es body, rugdalózó, de tényleg a popsitörlő és a pelenka a legjobb. Kis csörgő is jó.
cumit semmiképp ne vegyél mert ha még cumizik is a baba akkor sem biztos hogy elfogad minden fajtát mert az én babám is csak egy márka bizonyos fajtáját fogadta el.
Szerintem a popsitörlő és palanka nagyon jó ötlet ajándéknak vagy esetleg kistakaró vagy textilpelus állatfigurás,ezek mindig kellennek:-)
Erdekes csomagolas.
Pelenka, popsitorlo, kis takaro, hangedli, zokni, sapka, furdetesi kremek, sampon. Nem kell tul sok. Ezeket izlesesen egy kosarba. Ha van testver, ne feletjsd el Ot se. Ilyenkor mindenki az ujszulottel foglalkozik, elfelejtik a masik gyereket. Oneki is kell egy pici ajandek. Uj mamanak mar nem kell virag, biztos sok van a korhazbol. Egy kis csoki, apanak egy bor.
Én fürdetőkrémet és sampont nem vinnék, mert azt mindenki mást használ. Újszülöttnél még nem fog az anyuka kísérletezni, hogy melyiket bírja el a bőre, melyiket nem. Pláne nem a samponnal, ami meg még kényes pont is (hajmosás).
Pelenkatorta sztem nagyon jó ötlet. Meg a popsitörlő. De mindenképp kérj tanácsot, hogy melyik jó, mert vannak nagyon rossz minőségűek is. Illetve, hogy kinek melyik illata jön be, mennyire nedveset szeret stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!