Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Két hónapja született meg a második lányunk. A férjem nem nagyon közeledik hozzám. Kicsit meg vagyok sértődve, mert megjegyezést tett a kilóimra, ezért "nem vettem észre" az egyetlen gyenge kezdeményezését, mikor zuhanyzás után meztelenül odafeküdt mellém a tv elé. (Félig)poénból az emlékeztető listájára írtam, hogy nekem virág és udvarlás... nevetett, de semmi. Igazából szeretném, hogy ő kezdeményezzen, de néha eszembe jut, nekem kellene elcsábítanom..
2016. szept. 15. 11:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Utolso valaszolo, nem csodalom, hogy nincs pasid.
2016. szept. 16. 20:46
 12/16 anonim ***** válasza:
12%
Egyre értelmesebb gondolataid vannak...
2016. szept. 16. 20:52
 13/16 anonim ***** válasza:
37%
pasim, az nincs is :)
2016. szept. 16. 21:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Se ferjed, se baratod, se a gyereked apja. Igy megfelel?
2016. szept. 16. 21:41
 15/16 anonim ***** válasza:
22%

Már miért ne lehetne neki?

Miért ne élhetne boldog házasságban vagy élettársi kapcsolatban attól még, hogy sarkos véleménye van a témában?

Első vagyok, egyetértek vele és boldogan élek a férjemmel, akit még sose kellett elküldenem a búsba, mert még véletlenül se lenne ilyen bunkó, hogy ilyet beszóljon.

2016. szept. 16. 21:59
 16/16 anonim ***** válasza:
31%

Nem a sarkalatos véleménnyel van probléma, hanem ez a palacsintasütős fejbeverés azért már elég túlzás.

Nem ismerjük a pontos körülményeket. Egy oldalról van némi infónk, az sem túl sok. Nem tudni ő hogy viszonyul a férjhez, ő hogy viselkedik vele, mi lehetett a kiváltó ok, amiért ezt a férj odabökte neki stb. Egy kapcsolat minősége mind a két emberen múlik.

Nekem kicsit úgy tűnik (mondom tűnik, nyílván nem biztos, hogy így van,mert tényleg nem sok az információ), hogy mindent a férjtől vár. Ő közeledjen hozzá, "udvaroljon" kedveskedjen stb. És ő tesz valamit? Még azt a gyenge próbálkozást se vette észre...

Szerintem most kissé el vannak hidegülve egymástól, annak meg nagyon nem használ a duzzogás.

Ezt sajnos meg is tapasztaltam.

2016. szept. 16. 22:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!