Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Két hónapja született meg a második lányunk. A férjem nem nagyon közeledik hozzám. Kicsit meg vagyok sértődve, mert megjegyezést tett a kilóimra, ezért "nem vettem észre" az egyetlen gyenge kezdeményezését, mikor zuhanyzás után meztelenül odafeküdt mellém a tv elé. (Félig)poénból az emlékeztető listájára írtam, hogy nekem virág és udvarlás... nevetett, de semmi. Igazából szeretném, hogy ő kezdeményezzen, de néha eszembe jut, nekem kellene elcsábítanom..
2016. szept. 15. 11:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%

Semmit. Intézze el maganak, ha egy frissen szültnek beszól a kilóira.

Nekem nem lenne kedvem közeledni, ha ilyen bunkó. A vágy és az érzelem nálam együtt jár. Nem kívánom, ha barom.

2016. szept. 15. 11:27
 2/16 anonim ***** válasza:
29%
Igen neked kéne. Lehet nem is mer közeledni mert úgy érzi Te még nem akarod.
2016. szept. 15. 11:34
 3/16 anonim ***** válasza:
37%

Nem eroszakolok ki viragot, vagy hoz, vagy nem.

Nalunk nem igy mukodtek a dolgok, hogy varunk egymasra. Fokozatos volt a beszelgetes, intimitas.

2016. szept. 15. 11:44
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

Nézd, kettőtökön múlik a dolog. Ha Te szeretnéd, akkor miért ne kezdeményeznél? Miért csak a férjnek kell ez jeleznie?

Lehet, hogy azt hiszi, még nincs kedved hozzá, majd szólsz, ha lesz.

2016. szept. 15. 11:58
 5/16 anonim ***** válasza:
25%
elsővel értek egyet, és kérdezővel. én is meg lennék sértődve.
2016. szept. 15. 22:13
 6/16 anonim ***** válasza:
55%
Es mit ertek a sertettsegetekkel?
2016. szept. 15. 22:20
 7/16 anonim ***** válasza:
66%

ne normális szülés után zaklatni egy nőt a testével kapcsolatban úgy is tudja azt magától is az ember, hogy felszedett valamennyit, amit szépen megoldanak idővel a horonok és torna, vagy stb.

én olyat olvastam tegnap, hogy apukával nem értek be időben a kórházba így a nő a kocsiban(valami terepjáró)szült, kitéve az utca közönségének, komplikáció is volt, izzadtak a mentősök is, de sikerült minden, megszületett a pici baba épségben egészségben, mindenki együtt izgul és örült, mire apuka kitört, kiborult, hogy miért nem tudott várni az asszony még 5 percet, tiszta tré lett az egész kocsi. hát anyuka behúzott neki egy hatalmasat.

a férfiak érzéketlen tuskók tudnak lenni magasfokon.

a sértettséggel annyit lehet elérni, hogy szálljon már magába és gondolkodjon, ne sörhasa felett ossza az észt egy frissen szült nőnek!

Bunkó lepontozó! remélem ő is kapja az ívet rendesen, megérdemelné!

2016. szept. 16. 12:34
 8/16 anonim ***** válasza:
36%

Nem hiszem, hogy magába száll. A sértettséggel azt éri el, hogy még jobban eltávolodnak egymástól.

Attól, hogy terhes volt, meg nem rég szült, még nem kell elhízni. Gondolom nem 1-2 plusz kg-ról van szó, ha megjegyzést tett rá, valószínű, hogy zavarja is, és nem is kívánja úgy. Jó, ettől még nem kellett volna bunkóznia. De az akkor sem megoldás, hogy duzzog.

2016. szept. 16. 13:25
 9/16 anonim ***** válasza:
37%
jah, nem kell megsértődni, vágd fejjel egy palacsintasütővel. jogos a felvetés.
2016. szept. 16. 20:41
 10/16 anonim ***** válasza:
37%
*fejbe
2016. szept. 16. 20:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!