Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyenkor a terhességi teszt...

Ilyenkor a terhességi teszt jó eredményt mutatna?

Figyelt kérdés
Egy hónapja vannak terhességi tüneteim, az utolsó menzeszem csak 2 napig tartott (a 7 helyett), azóta (2 napja) barnázás. Nem történt semilyen baleset, óvszerrel védekezünk, viszont tisztában vagyok vele, hogy egyik fogamzásgátló módszer sem nyújt teljes védelmet. Ha most vennék egy terhességi tesztet kimutatná már, hogy babát várok e?
2016. szept. 12. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Megint...

Szerinted ha egy hónapja terhes tüneteid vannak akkor kimutatja a teszt? Gondolkodj!

2016. szept. 12. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen biztosan kimutatja, aktus után 14 nappal már jó esetben kimutatja, te már azon rég túl vagy.
2016. szept. 12. 18:32
 3/6 A kérdező kommentje:
#1! Én kérek elnézést, hogy valamiben nem vagyok biztos és megkérdezem egy weboldalon, ami direkt erre van kitalálva... egyébként pont itt bizonytalanodtam el, mikor ezek szerint hülyeséget írtak
2016. szept. 12. 18:53
 4/6 A kérdező kommentje:
#2 köszönöm az inteligens válaszodat!
2016. szept. 12. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
igen, csak figyelj ra, h erzekenyebbet vegyel.
2016. szept. 13. 00:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Az imtimed márkát választottam, negatív lett :)
2016. szept. 14. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!