8 napja késik de a terhességi teszt negatív?
A menstruációm már hónapok óta 1-1 nappal később jött meg mint szokott de most 8 napja semmi.
ma a 8.napon teszteltem de az eredmény erős negatív.
Telefonáltam a kórházba még pénteken hogy akkor 5.napja nem jött meg ezért bemehetnék -e hétfőn vizsgálatra de a nő akivel beszéltem leordította a fejemet hogy be ne menjek hanem teszteljek és ha pozitív akkor a teszt után 2 héttel telefonáljak és kérjek időpontot.
Mintha nekem ezt magamtól tudni kéne...?
NA de a kérdésre vissza térve, mi lehet akkor ez ?
8 nap késés egyáltalán nem ritka jelenség, főleg ha amúgy is hajlamos a késésre a ciklusod az utóbbi időben. Ilyen esetben nem érdemes kórházba menni, hiszen nagyon valószínű, hogy nincs semmi bajod. A nővérnek nézd el a türelmetlenségét, agyondolgozzák magukat és a legkevésbé az hiányzik nekik, hogy olyanok tartsák fel a sort akiknek valójában nincs szükségük orvosi kezelésre.
Arról nem tettél említést egyébként, hogy van-e okod aggódni (vagyis az előző hónapban volt-e példa védelem nélküli együttlétre), szóval csak feltételezni tudom, hogy lehetett, ha már ennyire aggódsz. Mindenesetre ha a teszt negatív, akkor nincs ok a pánikra. Várj türelmesen, és ha további egy hét múlva sem jön meg, akkor ismételd meg a tesztet.
Egyébként nekem 16-17 éves korom körül (szűz voltam) vagy fél évig nem jött meg, valószínűleg stressz miatt, aztán szépen helyreállt magától.
Összefoglalva, nyugodj meg, és várj szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!