Csaszar utani nagy wc?
Kicsit reszletes lesz a kerdes, elore is bocsi.
Szoval 2 napja mutottek, azota is erzem a belmozgast, szelek is vannak, szoval elzarodas nincs. Probaltam nagywczni, konkretan jobbak leizzadtam mint mas egy term.szulesnel... Jott ki kicsi (kezi rasegitessel...) de meg mindig van benn, erzem, de nem megy... Es kemeny is :( mit tudok csinalni, hog kijojjon? Kellemetlen is, meg ha megkerdezik, hogy volt-e szeklet, mint mondok? Hogy egy fel ? Plusz felek h aranyerem lesz... Mit csinaljak? Vag hagyjam, megoldja a termeszet? Csak pepeset eszem a mutet ota, sok joghurtot
Nekem termeszetes szules volt. Idegen helyen en sem tudok. Belmozgas nalam is volt, szekletet kerdeztek, mondtam, hogy nem volt valaszthattam, hogy kup vagy ricinus olaj?! Mondom jo lesz a kup es ha mas nem majd otthon. Miutan haza mentunk masnap reggel gond nelkul kijott minden. (Kup sem kellett) Leginkabb a seb miatt nem mertem es sem probalkozni.
Igyal nagyon sok folyadekot foleg rostosat, kefirt.
köszi, közben vettem laevolac-ot, de nem is kellett, az ergam-csepptől helyre jött. Ingerem van sok, de eddig csak 1x sikerült, de megnyugodtam, hogy minden rendben van :)
köszi a tanácsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!