Csaszar utani nagy wc?
Kicsit reszletes lesz a kerdes, elore is bocsi.
Szoval 2 napja mutottek, azota is erzem a belmozgast, szelek is vannak, szoval elzarodas nincs. Probaltam nagywczni, konkretan jobbak leizzadtam mint mas egy term.szulesnel... Jott ki kicsi (kezi rasegitessel...) de meg mindig van benn, erzem, de nem megy... Es kemeny is :( mit tudok csinalni, hog kijojjon? Kellemetlen is, meg ha megkerdezik, hogy volt-e szeklet, mint mondok? Hogy egy fel ? Plusz felek h aranyerem lesz... Mit csinaljak? Vag hagyjam, megoldja a termeszet? Csak pepeset eszem a mutet ota, sok joghurtot
Azért kérdezik, mert így kiderülthet ha bélsérülésed van.
Ha nehezen jön, kérj hashajtót.
Úgy tudom, hasi műtétnél leállhat a bélműködés, ezért nagyon fontos információ az orvosnak, hogy volt-e székleted. Ha a bélgázok távoznak, és valamennyi széklet is, akkor valószínűleg van bélműködés, de mindenképpen mondd el a pontos szituációt. Szoktak adni glicerines kúpot, hashajtót, infúziót, szóval van megoldás.
Én idegen helyen általában nem tudok "nagyvécézni", szóval jó nagy gondban voltam császár után, már kész volt a zárójelentésem, de csak akkor adták ki, ha sikerült "eredményt produkálnom". Kaptam glicerines kúpot a cél érdekében, de szerencsére nem kellett használnom, úgy néz ki, elég volt a tudat, és kijött, aminek ki kellett. De az egyik szobatársam pl. infúzióban kapott hashajtót.
Úgy látszik, csak a mi kórházunkban dívik még a jó öreg ricinus. Borzalmas íze van, és a hatása... Nem sokkal jobb hasmenéssel görcsölni, mint székrekedéssel küzdeni...
Ne erőltesd a WC-zést csak azért, mert "kell" produkálni, akkor már inkább a hashajtó, mint az aranyér.
A joghurt nem feltétlenül lazítja a székletet, a pépes kaják sem. Aszalt szilva és aszalt sárgabarack (főleg utóbbi, ha pár szemnél többet eszem) nálam be szokott válni, nem tudom, van-e lehetőséged bevitetni magadnak.
Mielőbbi felépülést, jó babázást!
Hashajtót kérj nyugodtan bár maguktól is szoktak adni.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem az első pár pisilés ment borzasztó nehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!