Egyszerű, gyors, egészséges, húsos főtt étel ötletek kici, nagyétvágyú épphogy 2 évesnek a sóskán, spagettin kívül?
ma vettem neki hirtelenjében étteremből ca 2000 Ft-ért salátás csirkemellet. kidobott pénz volt...
alapvetően nincs időm főzőcskézni, de kellene, de nem sok ötlet van a tarsolyomban, ami gyorsan megvan és nem is mérgezem vele a gyermeket
Ti mit esztek? 2 évesen már bőven eheti ugyanazt.
Mivel mind a ketten dolgoztunk a közelmúltig a férjemmel (most vagyok 38 hetes terhes, 36.hétig dolgoztam) a most 4 éves lanyunk mellett, nekünk is fontos volt a gyorsaság. Amikor valami igazán gyorsat akarok készíteni, akkor ilyesmik jönnek pl. szóba:
Tárkonyos csirkeragu leves, csirkés karfiol, valamilyen főzelék Stefánia vagdalttal, quiche, zöldséges-csirkés kuszkusz, paradicsomos-tonhalas tészta, rakott cukkini...
Én a változatos táplálkozást próbálom szem előtt tartani...igyekszem sok zöldséget használni, csak durumtésztát eszünk, teljes kiőrlésű pékárut veszünk, hidegen sajtolt olajjal főzök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!