Missed ab-nál teljesen le kell borotválkozni?
Figyelt kérdés
sziasztok
sajnos holnap reggel megyek, az orvost elfelejtettem megkérdezni:(
2010. ápr. 22. 13:59
1/7 A kérdező kommentje:
tervezett baba volt, 3 évet vártunk rá, de most a 8. héten itt hagyott minket, angyalka lett:((((
2010. ápr. 22. 14:00
2/7 anonim válasza:
én mindig borotválom és akkor is leborotváltam..de szerintem nem fontos mert nem kérdezték hogy le van e borotválva vagy sem !!!úgyis "belül "műtenek nem kívül szerintem nem fontos és lefertőtlenítik úgy is!!!Sajnálom ami veled történt és sok sikert a továbbiakban!!!
3/7 anonim válasza:
előző vagyok nekem két" angyalkám "volt!!:((((sajnos
4/7 anonim válasza:
Szia
Ha úgy érzed magad jól,akkor borotváld le.Egyébként nem kell.
Én kétszer átestem ezen,a 3. babám már 1 éves.
Sajnálom,kitartás!
5/7 A kérdező kommentje:
sajnálattal olvasom h 2szer is átestetek ezen!!!!
2010. ápr. 22. 16:03
6/7 anonim válasza:
Borotváld le magad az a tuti.Mikor nekem volt,én leborotváltam teljesen.Mellettem egy nénit szintén műtötték valami nőgyógyászati problámával,őt elvitték és leborotválták.Hát inkább te csináld,mint más.
7/7 anonim válasza:
Elöző vagyok.Engem is a 8.héten hagyott itt az első babám.:(Fel a fejjel,rá 2hónapra ujra terhes lettem.13hónapos a kislányom.Erősebb testre van szüksége,visszajön hozzád.Szoritok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!