Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy éves szülinapra milyen...

Egy éves szülinapra milyen tortát kérnétek?

Figyelt kérdés

Kisebbik fiam októberben lesz egy éves. Van egy jó ismerősöm, akit nemrég egy helyzetben kisegítettem, és mivel a férje tortaszobrász felajánlották,hogy a szülinapi tortát megcsinálja. Főleg formatortákat készít egyébként. A nagyobb fiam 3. és 4. szülinapjára is ő készítette. Viszont neki akkor már voltak ugye kedvenc mesehősei, így könnyebb volt a választás.

A kicsinek meg nyilván nincs. Ötleteket kérnék,hogy ti milyen tortát kérnétek egy egy évesnek. köszi

2016. szept. 8. 12:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

[link]

Előző vagyok, valami ilyenre gondoltam, de nyilván ízlés válogatja, hogy mivel lehetne feldobni :)

2016. szept. 8. 13:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajtos-egeres :)

[link]

Ilyesmit.

(Off: miért írjátok páran, hogy ilyen mindenfélementes torta legyen? Egyévesnek már rég be kellett vezetni a glutént, és ha a tejet nem is, de a tejterméket - joghurt, túró, sajt - szintén. Sose értettem ezt a túlzott óvatoskodást. Az meg, hogy a szülinapon torta van, nem édességre szoktatás, te jó ég... Szülinap, ilyenkor szokás tortát enni. Sajnálom az olyan szülő gyerekét, aki mindent így túlpörög.)

2016. szept. 8. 13:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálunk traktor alakú torta volt, csokis. Faluban lakunk és visít tapsol ha traktort lát, nem tudom mi az izgi benne de ő imádja.

Kapott egy nagy szeletett amit szét túrt, kente ki magát és az etetőt vele. És meg sem kóstolta. Izgibb volt, hogy maszatolhatott.

Van valami kedvence ami leköti a figyelmét, mondjuk autó? Markoló ? Motor? Valami plüss?

Állatokat szereti? :)

Én a szülnapokon nem csinálok magamból dilis mamit, hogy jajj egy kis cukor sem legyen, fehér liszt méreg...

A nagyobb 9éves és képzeld két szelet csoki tortát is evett egy napon, mellé marha pörit :D mégis kis pálcika!

Ma az osztályával technika órán kókuszgolyót csináltak, még margarint is evett. Ja és túlélte.

2016. szept. 8. 14:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Ismerősnél pont Barney volt :) amúgy az is aranyos, hogy ha olyat kap, amit már "ki tud mondani". Nekem marcipán figuráim voltak, pl egy kacsa, mert a hápit már mondtam az első szülinapomon.
2016. szept. 8. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!