Egy éves szülinapra milyen tortát kérnétek?
Kisebbik fiam októberben lesz egy éves. Van egy jó ismerősöm, akit nemrég egy helyzetben kisegítettem, és mivel a férje tortaszobrász felajánlották,hogy a szülinapi tortát megcsinálja. Főleg formatortákat készít egyébként. A nagyobb fiam 3. és 4. szülinapjára is ő készítette. Viszont neki akkor már voltak ugye kedvenc mesehősei, így könnyebb volt a választás.
A kicsinek meg nyilván nincs. Ötleteket kérnék,hogy ti milyen tortát kérnétek egy egy évesnek. köszi
Előző vagyok, valami ilyenre gondoltam, de nyilván ízlés válogatja, hogy mivel lehetne feldobni :)
Sajtos-egeres :)
Ilyesmit.
(Off: miért írjátok páran, hogy ilyen mindenfélementes torta legyen? Egyévesnek már rég be kellett vezetni a glutént, és ha a tejet nem is, de a tejterméket - joghurt, túró, sajt - szintén. Sose értettem ezt a túlzott óvatoskodást. Az meg, hogy a szülinapon torta van, nem édességre szoktatás, te jó ég... Szülinap, ilyenkor szokás tortát enni. Sajnálom az olyan szülő gyerekét, aki mindent így túlpörög.)
Nálunk traktor alakú torta volt, csokis. Faluban lakunk és visít tapsol ha traktort lát, nem tudom mi az izgi benne de ő imádja.
Kapott egy nagy szeletett amit szét túrt, kente ki magát és az etetőt vele. És meg sem kóstolta. Izgibb volt, hogy maszatolhatott.
Van valami kedvence ami leköti a figyelmét, mondjuk autó? Markoló ? Motor? Valami plüss?
Állatokat szereti? :)
Én a szülnapokon nem csinálok magamból dilis mamit, hogy jajj egy kis cukor sem legyen, fehér liszt méreg...
A nagyobb 9éves és képzeld két szelet csoki tortát is evett egy napon, mellé marha pörit :D mégis kis pálcika!
Ma az osztályával technika órán kókuszgolyót csináltak, még margarint is evett. Ja és túlélte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!