Egy éves szülinapra milyen tortát kérnétek?
Kisebbik fiam októberben lesz egy éves. Van egy jó ismerősöm, akit nemrég egy helyzetben kisegítettem, és mivel a férje tortaszobrász felajánlották,hogy a szülinapi tortát megcsinálja. Főleg formatortákat készít egyébként. A nagyobb fiam 3. és 4. szülinapjára is ő készítette. Viszont neki akkor már voltak ugye kedvenc mesehősei, így könnyebb volt a választás.
A kicsinek meg nyilván nincs. Ötleteket kérnék,hogy ti milyen tortát kérnétek egy egy évesnek. köszi
tej glutén tojás színezék aroma mogyoró diómenteset kérnék
kb gesztenyés meggyeset
Zselatinos tetejű túrótortát, az legalább nem árt! A saját gyerekem viszont tuti nem fogom édességekre szoktatni, így is hízékonyak vagyunk...
Le kéne szerintem szokni itt Európában arról, hogy az édesség valami pozitív dolog!
Köszi!
Hát amennyit ő eszik belőle, nem féltem,hogy ettől fog rászokni az édességre. A 4,5 éves heti kétszer eszik egy túró rudit és kész. A tortáiból és max. egy fél szeletet. Nyilván a család és a vendégek eszik meg.
Allergénektől sem ódzkodom, glutént már kapott, konkrétan tejet nem, de tejterméket igen, azzal sincs gondja.
Inkább a formára lettem volna kíváncsi.
Köszi mindenkinek! Jók az ötletek! Ha jobban belegondolok, néha ha a Nagy mesét néz, Barney-t szereti a Kicsi is, olyankor bámulja a tévét, amúgy soha. Lehet, hogy azt kérek! :)
Szia!
Ha nem is ilyen kimondott mesehőst, vagy figurát kérnék, mert pl. azért 1 évesen talán nincsenek olyan nagy kedvencek, akkor tuti elmennék az állatok felé.:) Pl kutyát, cicát, vagy valami aranyos állatot. Süni se rossz ötlet, és a süni "hátára" lehetne marcipán almákat rakni, vagy leveleket, mivel lassan itt az ősz. :) Az is feldobhatja és aranyosabbá teheti a tortát. Vagy egy teknős is lehet aranyos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!