Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy éves szülinapra milyen...

Egy éves szülinapra milyen tortát kérnétek?

Figyelt kérdés

Kisebbik fiam októberben lesz egy éves. Van egy jó ismerősöm, akit nemrég egy helyzetben kisegítettem, és mivel a férje tortaszobrász felajánlották,hogy a szülinapi tortát megcsinálja. Főleg formatortákat készít egyébként. A nagyobb fiam 3. és 4. szülinapjára is ő készítette. Viszont neki akkor már voltak ugye kedvenc mesehősei, így könnyebb volt a választás.

A kicsinek meg nyilván nincs. Ötleteket kérnék,hogy ti milyen tortát kérnétek egy egy évesnek. köszi

2016. szept. 8. 12:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
En micimackosat csinaltam
2016. szept. 8. 12:53
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Fociladba alakú.
2016. szept. 8. 13:01
 3/14 anonim ***** válasza:
autó
2016. szept. 8. 13:02
 4/14 anonim ***** válasza:
66%
1 évesen a lányom meg volt őrülve a fp tanuló kutyusért, így olyan formájú tortát kapott.
2016. szept. 8. 13:04
 5/14 anonim ***** válasza:
29%

tej glutén tojás színezék aroma mogyoró diómenteset kérnék

kb gesztenyés meggyeset

2016. szept. 8. 13:10
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
*és tönköly, vagy rozsliszttel
2016. szept. 8. 13:11
 7/14 anonim válasza:
8%

Zselatinos tetejű túrótortát, az legalább nem árt! A saját gyerekem viszont tuti nem fogom édességekre szoktatni, így is hízékonyak vagyunk...

Le kéne szerintem szokni itt Európában arról, hogy az édesség valami pozitív dolog!

2016. szept. 8. 13:17
 8/14 anonim ***** válasza:
katica, gomba,
2016. szept. 8. 13:18
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát amennyit ő eszik belőle, nem féltem,hogy ettől fog rászokni az édességre. A 4,5 éves heti kétszer eszik egy túró rudit és kész. A tortáiból és max. egy fél szeletet. Nyilván a család és a vendégek eszik meg.

Allergénektől sem ódzkodom, glutént már kapott, konkrétan tejet nem, de tejterméket igen, azzal sincs gondja.

Inkább a formára lettem volna kíváncsi.

Köszi mindenkinek! Jók az ötletek! Ha jobban belegondolok, néha ha a Nagy mesét néz, Barney-t szereti a Kicsi is, olyankor bámulja a tévét, amúgy soha. Lehet, hogy azt kérek! :)

2016. szept. 8. 13:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem is ilyen kimondott mesehőst, vagy figurát kérnék, mert pl. azért 1 évesen talán nincsenek olyan nagy kedvencek, akkor tuti elmennék az állatok felé.:) Pl kutyát, cicát, vagy valami aranyos állatot. Süni se rossz ötlet, és a süni "hátára" lehetne marcipán almákat rakni, vagy leveleket, mivel lassan itt az ősz. :) Az is feldobhatja és aranyosabbá teheti a tortát. Vagy egy teknős is lehet aranyos:)

2016. szept. 8. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!