Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit kérnétek 18. szülinapra?

Mit kérnétek 18. szülinapra?

Figyelt kérdés

Elég jó körülmények közt élünk, fel lehet úgy is fogni, hogy el vagyok kényeztetve az átlaghoz képest. De nem tartom magam sznobnak, nem járok csak márkás ruhában, nincs több milliós bankszámlám, stb.

Szóval 18. szülinapom lesz január vége felé, és apukám majdnem minden nap kérdezi, hogy mit szeretnék.

F

Köszönöm az ötleteket!

2013. jan. 2. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:

ha így el vagy engedve anyagilag, akkor:

1) valami nagyobb volumenű dolgot, amire régóta vágysz

2) praktikus ajándéknak: nyelvtanfolyam (60-80 e között vannak fél évre), vagy a szobád felújítása, áttervezése (pl. új szín a falnak, ablakcsere, új függöny/szőnyeg - ez nem kis pénz)

3) a "felejthetetlen" kategória: én pl. biztos azt kérném, hogy vagy menjünk együtt, vagy vihessek valakit magammal utazni. akár csak így európán belül, de akár messzebb is. (például ha van barátnőd, vele mehetnétek pihenni.)

2013. jan. 2. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
én saját autót kérnék, ha még nincs jogsi akkor azt.
2013. jan. 2. 22:53
 3/5 A kérdező kommentje:

1. én is utazni szereznék legszívesebben, de nincs barátnőm, és nincs olyan barátom, aki hagyná, hogy befizessem, magától meg nem telne rá nekik( nem lenézés, egyszerűen a két igazi barátom szegény!)

1 hónapot külföldön töltök nyáron, de a + angoltanfolyam se rossz ötlet.

Jogsim nincs, autó meg túlzás!

2013. jan. 2. 23:10
 4/5 anonim válasza:
ha autót nem szeretnél, mit szólnál pl a robogóhoz vagy kismotor bár én tuti rc helikoptert kérnék az nagyon jó buli
2013. jan. 3. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Eddig úgy állok, hogy pénzt kérek, amit félreteszek, és majd ha alkalom van rá barátnő formájában, akkor elüdüljük :)
2013. jan. 3. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!