Ez már biztos hogy elvetéltem?
08.29-én voltam uh-n akkor 5 hetesre tippeltek 7-8 mm petezsákot láttak. Most szombaton elkezdtem vérezni bementem az ügyeletre ott 10 mm-es petezsákot láttak.ebryo egyértelműen nem ábrázolódik. Írt fel az orvos vérzéscsillapítót. Azt mondta csak várni tudunk. Holnap kell mennem uh-ra. De ma elkezdtem erősebben vérezni, mint mensikor. És ilyen darabkák voltak a vc-ben. Nem vérdarab mert nem esett szét amikor.megnéztem mi az. Olyan állaga volt mint a csirkemájnak(bocsi nem tudom máshogy leírni)
Teszek egy képet ez elég nagy volt kb tenyérnyi. Ha valaki undorodik az ilyentől ne nyissam meg a képet nem vagyok az olyan kommentekre kiváncsi hogy "de undorító vagy hogy ilyet kiteszel" stb.
Július elsején volt meg utoljára az meg már kb 8 hetes terhesség kéne legyen.
Sajnálom, de biztos, hogy elvetéltél. Valószínű, hogy nem is volt rendben, azért is lökődött ki. Hisz a 10mm-es petezsák messze van a 8 hetes terhességtől. Én vagyok most annyi és nekem már 1 héttel ezelőtt 14mm-es embriót láttak. Bár később is foganhatott, de valószínű, hogy alapvetően nem volt jó a fejlődése.
A darabkák pedig a méhnyálkahártya. Vetélés esetén szokott darabosabb lenni.
Azért dokihoz mindenképp menj el, hogy megnézze rendesen kiürültél-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!