Lehetséges hogy elvetéltem. Sőt biztos. Orvoshoz muszáj mennem?
Figyelt kérdés
Mert hallottam már olyat ha szépen lezajlik a dolog és kitisztul az ember..Szóval volt már olyan hogy valaki nem ment orvoshoz?10 nap késéssel jött meg,de volt előtte pozitív tesztem. Nem vészes a vérzés,van sok,de ez az 5-ik vetélésem.Mind közül ez a legenyhébb.:((2008. jún. 15. 08:40
1/9 anonim válasza:
Sajnálom.Mindenképp menj dokihoz!
2/9 anonim válasza:
Én a helyedben elmennék. Sajnálom nagyon, ami történt.
3/9 anonim válasza:
Szia!
Feltétlen menj el orvoshoz!! 5 vetélés nagyon sok! Szerintem ha legközelebb pozitívat tesztelsz, azonnal menj orvoshoz, mert ha a hormon szinted nem jó, akkor ő tud adni olyan gyógyszert, ami segít megtartani a babát!!! De komolyan!!! Ne tedd ki magad mégegyszer ennek, fordulj orvoshoz!!!
Együtt érzek veled! :(
8 hetes kismama
4/9 anonim válasza:
Szia! Mindenképp menj orvoshoz. UH-on megnéznek, hogy elvetéltél-e vagy sem. Én is elvesztettem 5 kisbabát de nekem mindig müszeres befejezés lett a vége.
5/9 anonim válasza:
Minden keppen menj orvoshaz!Most is es a kovetkezo terhessged legelejen is !Tavaly en is elveteltem a korhazban,de nekem maradt ott 1 kis valami es a zt a doki tavolitotta el;elaltattak es a ferjem azt mondta,h 10 percet sem voltam a mutobe...
Nagyon sajnalaom ami tortent.
6/9 anonim válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz, mert valami biztos nincs rendben Veled hormonális téren, és az orvos tud segíteni gyógyszerekkel, hogy a következő babád biztosan megmaradjon.
7/9 anonim válasza:
Nem volt az előző mensiknél vagy cikus közben barna pecsételés?
8/9 anonim válasza:
Nekem is késett, pár napig tartott és a következő havim már nem jött meg és elmentem dokihoz. Azt mondta a 10.hétben vagyok. Tehát annak az utolsó havinak már nem kellett volna megjönnie. Vagy csinálj még egy tesztet, vagy doki, de inkább doki. Szorítok, hogy neked is úgy legyen, mint nekem.
9/9 anonim válasza:
doki de gyorsan!!!hátha még ott a baba!!!erre is gondolj.a doki tud segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!