Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányok, ti vagy a párotok...

Lányok, ti vagy a párotok akart jobban gyereket? Véghez vitt valamilyen "cseleket"ennek érdekében?

Figyelt kérdés

Pl. "jaj, nem vettem ki időben", és társai? Ne arról szóljon a dolog, hogy leszóljuk az ilyeneket, mert ebben az esetben én is szeretném a babát, csak nem tudom, hogy mire számíthatok, a párom viszont nagyon akar már. Lazítottunk a dolgon, már nem használunk gumit, de nem élvez belém, hanem rá a hüvelyemre. Én meg ettől is parázok, de azért így elég kevés az esélye.

Annak lehet köze hozzá, hogy anyukámnak nehezen lehetett gyereke, ergo nekem is nehezen lehet majd?

28L

2016. szept. 6. 17:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Akkor hogy hívjátok, hüvelybemenet? :)

Ez a baj, hogy egyszer akarok, aztán nem. De persze nem vetetném el, ha összejönne. Csak nekem nem éppen ez az álmom, hogy családanya legyek, viszont ő meg szeretne gyereket. Ennyi a nagy dolog.

2016. szept. 7. 18:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem, a nagy dolog az, hogy határozatlan vagy, és ennek csak a gyerek fogja meginni a levét.
2016. szept. 8. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!