Lányok, ti vagy a párotok akart jobban gyereket? Véghez vitt valamilyen "cseleket"ennek érdekében?
Pl. "jaj, nem vettem ki időben", és társai? Ne arról szóljon a dolog, hogy leszóljuk az ilyeneket, mert ebben az esetben én is szeretném a babát, csak nem tudom, hogy mire számíthatok, a párom viszont nagyon akar már. Lazítottunk a dolgon, már nem használunk gumit, de nem élvez belém, hanem rá a hüvelyemre. Én meg ettől is parázok, de azért így elég kevés az esélye.
Annak lehet köze hozzá, hogy anyukámnak nehezen lehetett gyereke, ergo nekem is nehezen lehet majd?
28L
Ha szeretnétek mind a ketten gyereket, akkor miért nem megy el benned? Miért csak a hüvelyedre?
Nekem nagyon kétértelmű a kérdésed, már ne haragudj.
18/F
ilyen hülyeség amikor "jaj nem vettem ki időben" nincs. A pasi érzi hogy el fog sülni, MAX egy szűznél tudnám elképzelni.
Párom volt pasija is próbálkozott ilyennel állítólag, ő szerette volna ha befigyel egy gyerek, mert a párom már nagyon kezdett gondolkozni a szakításon és a pasi ezzel próbálta megtartani, hogy kitalálta, hogy csináljanak gyereket (23 évesen)
Mondta párom, hogy ott akkor sokszor becsúszott a "jajj nem vettem észre" és a "hirtelen kiütök az óvszerre" duma.
Kettőnk közül én szeretnék jobban gyereket :)
25L
hüvely az bent van, azt tudod?
egyébként ez a legnagyobb hülyeség, hiszen így a legkisebb esélye az egészséges gyereknek. hiszen ha telibe lő, akkor a legerősebb, leggyorsabb, ergo legegészségesebb jut célba! ha meg ezt a módszert alkalmazzátok, meglepi teherbeesésnek, akkor a húgyvezetékben maradt leglassabb, leggyengébb sperma jut célba. tehát gyerekvállalás szempontjából ez a legrosszabb taktika, de persze a te életed :)
én nem folyamodtam cselhez, szerettem volna 2 gyerkőcöt, férjem egyet. évekig mondtam neki, hogy szeretnék, vágyom rá, gondolja át. aztán egyik beszélgetésünkkor azt mondta, hogy rendben, akkor elhagytuk a védekezést. igaz így 7 év lett a gyerek között, de így mindketten igazán vágytunk rájuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!