Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mért ilyen rosszindulatúak az...

Mért ilyen rosszindulatúak az emberek (nagyszülős kérdés)?

Figyelt kérdés

Kisfiam 5 éves múlt és imádja a nagyszüleit. Ezért nyáron lent volt náluk vidéken két részletben 3 hetet. Nagyon jól érezték magukat, rengeteg programot csináltak. Addig én a picivel itthon voltam, de segítenem kellett a saját beteg szüleimnek is az ápolásukban.

Ezek után kapok kígyót békát, hogy "jól megszabadultam a gyerektől".

2016. szept. 5. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Nem szoktál itt olvasgatni? Ezen az oldalon is ugyanez folyik, ismeretlenül is szapulják az embert. Hogy miért? Mert ilyen mocskos, rosszindulatú az emberfajta. Ezért.

Rázd le magadról az ilyet. Ostoba féreg mind.

2016. szept. 5. 14:22
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Nekem nincs kisebb gyerekem, nem is kell a szüleimet ápolnom (mert nincsenek), egyszerűen csak dolgoztunk, amíg a 3,5 éves fiunk anyósoméknál nyaralt a bölcsi szünetben. 2 hetet egyhuzamban...

Tanuld meg elengedni ezeket a füled mellett, és tégy úgy, ahogy nektek a legjobb!!!

2016. szept. 5. 14:22
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, ha ez vigasztal, én is feltettem egy tök semleges kérdést (PC játék tekintetében), és egyből megjelent egy nólifer idióta troll internethíró ott amperkodni nekem. Ezek szerencsétlen, lelkibeteg hülyék, és ez minden örömük a hitvány, nyomorult kis életükben, hogy a neten arc nélkül kiélhetik a mindennapi keserűségüket. Szánalmasok mind egy szálig.
2016. szept. 5. 14:27
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Lehet, hogy azt válaszoltam volna:

"Aki meg akar szabadulni a gyerekétől, az a kútba dobja. Az enyém csak eltöltött pár hetet a nagyszüleivel (a családjával), akik szeretik és akiket ő is szeret. Hol itt a probléma?"

2016. szept. 5. 14:32
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha köpködnek is rám, szerencsére halkan tették, és nem hallottam. Inkább mindenki irigyelt a 3 gyerekmentes hétért, aminek a felét végre csak odafigyelős munkával, a másik felét kettesben töltött igazi felnőtt programokkal töltöttük. A gyerekek meg istenien érezték magukat a mamáknál. Fel ne vedd!!!
2016. szept. 5. 14:38
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Nekem heti háromszor délelőtt segítenek be a nagyszülők két három év alatti gyerekhez. Voltam én is már minden csak szorgalmas, jó anya nem, merthogy lepasszolom őket, és olyan borzalmat is elkövettem, hogy a kicsi születése után rendeltem a kaját vagy fél évig. Mindenkinek kell valami téma, könnyebb préda mást szidni, mint a saját életük problémáival szembenézni. Ez az igazság.
2016. szept. 5. 14:56
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Mert általánosítanak.
2016. szept. 5. 15:04
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem irigyek, azért csinálják. Sok nagyi nem ilyen, van ahol nincs rá lehetőség, stb. Csak jobban esik a lelküknek, ha te (is) carul érzed magad, mint azt mondani, hogy bár én is megtehetném, csak...
2016. szept. 5. 15:07
 9/11 anonim ***** válasza:
A 4es nagyon jó válasz. :)))))
2016. szept. 5. 15:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ajj, sz@rni bele!

Volt nem egyszer, hogy csak egy üzenetet kaptam a bátyámtól pénteken hogy megy a gyerkőcért az oviba, majd vasárnap hozza...

Kaptam már meg én is, hogy minek, miközben a testvérem barátnője óvónő és imádják egymást a lányommal.

Nyáron két hétig nem voltam itthon, egyik héten a szüleimnél voltak, másikon anyósnál.

Én meg esténként hallgattam mekkora partikat csaptak: nagypapával bunkerépítés, szomszéd gyerekekkel pancsolós buli...

Anyósom lakótelepen lakik, a kilencediken "Aranyhaj kastélyában".

Szuper játszóterek vannak egy köpésre, aszfaltozott terület biciklizni, motorozni...

Szerintem nekem jobban hiányoztak, mint én nekik. :D

Én is sokszor voltam a távoli nagyszüleimmel, gyerekkorom legszebb emlékei kötnek oda.

2016. szept. 8. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!