Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon ki vagyok már. Mit...

Nagyon ki vagyok már. Mit tegyek? Lennt bőv.

Figyelt kérdés
9hetes terhes vagyok.de a barátommal igaz még csak 4 hónapja vagyunk együtt.én nagyon szeretem és ő is mondja nekem h szeret. 1 hét után megyek abortuszra. én nagyon szeretném a babát és nagyon kivagyok készülve.családom,minden rokon mellettem van.azt mondták segítenek nekem mindenben...de az a baj h a barátom azt mondta még nem akarja lekötni magát és nem akar babát mert nincs saját házunk,munkahelyünk.tudom részben igaza van de én akkor is nagyon szeretném a babát főleg h ma láttam ultrahangon:(:(de annyira besokalltam kb egy hete h öngyilkos akartam lenni beszedetem gyógyszereket. de azt mondták a kórházban h nem szívódott fel de én félek h igen és ha a baba vmi ok folytán megmaradt vna v megmaradna akkor nagy rá az esély h vmi betegsége lenne a gyógyszerek miatt:(nagyon bánom..annyira jó lenne egy kicsi ami csak az enyém, de nem akarok egyedül maradni egy babával.igaz a család mellettem áll...
2010. ápr. 21. 20:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
87%

Megint én. Szóval már nagykorú is vagy, akkor ez egyedül a TE döntésed. Ezt a döntés egyedül neked kell meghozni, hogy vállalod e a nehézségeket egyedül. Én most egyedül vagyok a kisfiammal, aki februárban volt 1 éves. Sajnos apa nélkül kell felnőnie, de bizom benne hogy nem sokáig. Én voltam orvosnál, és az a borzasztó fájdalom amikor kivizsgálnak hogy mehessél a műtőre...

Sulival hogy állsz ? Figyelj, baba mellett is meg lehet csinálni. Nem mondom hogy könnyű, mert nagyon nehéz, élő példa vagyok, de ahogy rád mosolyog a babád, az mindent feledtet. És az a baba téged választott anyának, ne dobd el magadtól. Ő örökké szeretni fog, és hálás lesz neked hogy kitartottál, és végig csináltad. Az exemmel 1 hónap járás után estem teherbe tabi mellett, és sokára derült ki, de igy is elutasitott. Akárhogy is döntesz, a döntés súlyát egész életedben cipelned kell. Arra is gondolj, hogy a műtét kockázattal is járhat, bár a mai orvosok nagyon ügyesek, de fent áll, az hogy "mi van ha". Élj a lehetőséggel, azzal hogy anya leszel, mert ez a legcsodálatosabb dolog ami egy nővel történhet, semmi más. Nagyon szépen kérlek, gonold át nagyon alaposan, mérlegelj, és legyél ügyes. Remélem jól döntesz. Irj minél hamarabb mert nagyon izgulok érted-értetek. Addig is vigyáz magadra és a pocaklakóra :)

2010. ápr. 22. 15:48
 22/24 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok kedves kommentelők. De hogy bíztathattok egy ilyen embert egy baba megtartására? Oké az abortuszellenesség meg minden, de ennek a babának milyen élete lenne egy olyan mellett aki már terhessége alatt is bántotta szándékosan, és nem egy dologgal??? Szegény baba nem tehet róla, de jobban jár lehet így. Az élet csodája meg legszebb dolga, de a kérdezőnek nem való gyerek. Legalábbis még nem, amíg agyilag ilyen labilis. Nyugi lesz még gyereked, csak érettebnek kell lenned, és vigyázni a babára, nem megmérgezni:S
2010. ápr. 23. 09:01
 23/24 anonim ***** válasza:

Én sem értem, hogy bíztathatod. Csak azért mert neked jól alakult, még nem biztos, hogy másnál is ugyanez a szitu.

A legvalószínűbb, hogy tönkretesz egyszerre több életet is, elsősorban a babáét és a sajátját persze.

Mondjuk szerintem eleve felelőtlen, akit egy ilyen oldalon meg lehet győzni egy ilyen fontos kérdésben. Kérdező, oké, megkérdezed, talán más nézőpontok is eszedbe jutnak a válaszok alapján, de aztán Te gondold át és az alapján dönts, amit Te jónak látsz. Azért mert más úgy boldog, ahogy, Te nem biztos, hogy az leszel az ő döntésével.

Megjegyzem, én sem vagyok abortuszpárti. De 50 db nyugtató után már csak amiatt sem mertem volna bevállalni, függetlenül az egyéb körülményektől.

2010. ápr. 23. 12:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Kimondta hogy nekem jól alakultak a dolgok, Senkinek nem kivánom azt, amin én átmentem....
2010. ápr. 24. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!