Nagyon ki vagyok már. Mit tegyek? Lennt bőv.
Megint én. Szóval már nagykorú is vagy, akkor ez egyedül a TE döntésed. Ezt a döntés egyedül neked kell meghozni, hogy vállalod e a nehézségeket egyedül. Én most egyedül vagyok a kisfiammal, aki februárban volt 1 éves. Sajnos apa nélkül kell felnőnie, de bizom benne hogy nem sokáig. Én voltam orvosnál, és az a borzasztó fájdalom amikor kivizsgálnak hogy mehessél a műtőre...
Sulival hogy állsz ? Figyelj, baba mellett is meg lehet csinálni. Nem mondom hogy könnyű, mert nagyon nehéz, élő példa vagyok, de ahogy rád mosolyog a babád, az mindent feledtet. És az a baba téged választott anyának, ne dobd el magadtól. Ő örökké szeretni fog, és hálás lesz neked hogy kitartottál, és végig csináltad. Az exemmel 1 hónap járás után estem teherbe tabi mellett, és sokára derült ki, de igy is elutasitott. Akárhogy is döntesz, a döntés súlyát egész életedben cipelned kell. Arra is gondolj, hogy a műtét kockázattal is járhat, bár a mai orvosok nagyon ügyesek, de fent áll, az hogy "mi van ha". Élj a lehetőséggel, azzal hogy anya leszel, mert ez a legcsodálatosabb dolog ami egy nővel történhet, semmi más. Nagyon szépen kérlek, gonold át nagyon alaposan, mérlegelj, és legyél ügyes. Remélem jól döntesz. Irj minél hamarabb mert nagyon izgulok érted-értetek. Addig is vigyáz magadra és a pocaklakóra :)
Én sem értem, hogy bíztathatod. Csak azért mert neked jól alakult, még nem biztos, hogy másnál is ugyanez a szitu.
A legvalószínűbb, hogy tönkretesz egyszerre több életet is, elsősorban a babáét és a sajátját persze.
Mondjuk szerintem eleve felelőtlen, akit egy ilyen oldalon meg lehet győzni egy ilyen fontos kérdésben. Kérdező, oké, megkérdezed, talán más nézőpontok is eszedbe jutnak a válaszok alapján, de aztán Te gondold át és az alapján dönts, amit Te jónak látsz. Azért mert más úgy boldog, ahogy, Te nem biztos, hogy az leszel az ő döntésével.
Megjegyzem, én sem vagyok abortuszpárti. De 50 db nyugtató után már csak amiatt sem mertem volna bevállalni, függetlenül az egyéb körülményektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!