Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon ki vagyok már. Mit...

Nagyon ki vagyok már. Mit tegyek? Lennt bőv.

Figyelt kérdés
9hetes terhes vagyok.de a barátommal igaz még csak 4 hónapja vagyunk együtt.én nagyon szeretem és ő is mondja nekem h szeret. 1 hét után megyek abortuszra. én nagyon szeretném a babát és nagyon kivagyok készülve.családom,minden rokon mellettem van.azt mondták segítenek nekem mindenben...de az a baj h a barátom azt mondta még nem akarja lekötni magát és nem akar babát mert nincs saját házunk,munkahelyünk.tudom részben igaza van de én akkor is nagyon szeretném a babát főleg h ma láttam ultrahangon:(:(de annyira besokalltam kb egy hete h öngyilkos akartam lenni beszedetem gyógyszereket. de azt mondták a kórházban h nem szívódott fel de én félek h igen és ha a baba vmi ok folytán megmaradt vna v megmaradna akkor nagy rá az esély h vmi betegsége lenne a gyógyszerek miatt:(nagyon bánom..annyira jó lenne egy kicsi ami csak az enyém, de nem akarok egyedül maradni egy babával.igaz a család mellettem áll...
2010. ápr. 21. 20:31
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Leírásod alapján 20as éveidben járhatsz, kicsit komolytalannak tűnsz így elsőre. Be gyógyszerezni magad terhesen, hát ez kicsit felháborító is... Párod amit mondott lakás, munka stb.. teljes mértékben igaza van. Igaz a mai világban egy lakás már szinte luxusnak számít, de gyereknevelésnél szerintem a legjobb ha különállóan történik, nyugott környezetben anyukával és apukával :-)
2010. ápr. 21. 21:18
 12/24 anonim válasza:
Ilyen gondolkodásmóddal gyereket. :S sajnálom a párod és a babát :( Egy gyereknek mindenképp anyának és apára van szüksége, nem pedig anyára meg mamára stb. amíg szüleidre támaszkodsz addig a gyerekvállalást felejtsd el.
2010. ápr. 21. 21:28
 13/24 A kérdező kommentje:
én nem azt mondtam h velük akarom felneveltetni hanem bárhogy döntünk ők segítenek mindenben...ezen nem pont azt értem h ők neveljék fel.jah és igaz ti nem ismertek de azt azért elárulom h anyu hugának babájával is rengeteg időt töltöttem és nagyon is értek egy gyerekhez.főleg a neveléséhez....
2010. ápr. 21. 21:32
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia leányzó.

Ahogy kezdtem olvasgatni mintha a sajátomat olvastam volna. Én 2008.09.15.-én tettem fel hasonló kérdést. A párom nem akarta, én igen, a család mellettem, ki voltam irva abortuszra, és döntenem kellett. Sok sirás, sziv fájdalom mellett és sok veszekedés mellett, nagyon nagyon nehezen, én, az akkor 2 hónapos magzatomat választottam, kockáztatva a párom életét. Mindent feladtam, mondván, lesz ami lesz, de a pici megmarad. A párom elhagyott, a terhességem megmaradt, és egyedül csináltam végig, a családommal, és barátnőkkel...

De a terhesség végén az apuka is meg barátkozott a gondoloattal, és a vége az lett hogy, kibékültünk, össze költöztünk, egy család voltunk. De mára már nem vagyunk együtt. Ez hosszú történet, csak azt akarom neked leirni, hogy ne másra hallgass, mert soha nem fogod megbocsájtani magadnak az abortuszt. És mikor a kezedbe tartod a babádat, mindennél jobb...

És hidd el, össze teszem a két kezem,hogy volt annyi erőm hogy megtartsam. kivánok neked is sok erőt, kitartást, és jól gondold meg. puszi

2010. ápr. 21. 22:13
 15/24 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is első a baba! Sok érv lehet pro és kontra, de az én véleményem is az, hogy ülj le egyedül, akár zárkózz is be a szobádba, zárj ki mindent és úgy dönts. Te, egyedül. ... én egy apuka vagyok
2010. ápr. 21. 22:23
 16/24 A kérdező kommentje:
köszi sépen. de azt láttad h csináltam egy butaságot. szerinted ha az orvosok mondták hogy nem szívodott fel a gyógyszer akkor a babának esetleg lehet valami baja??,nekem ez lenne a legfontosabb
2010. ápr. 21. 22:24
 17/24 anonim ***** válasza:

Az apuka előtt irtam neked. (utolsó előtti)

Attól függ milyet, és mennyit vettél be. És menny el dokihoz, és beszélj vele, hogy ő mit mond. Hány éves amugy?

Ha a család támogat, és segitséged is akad, kérlek ne menj műtétre. Hidd el tudom mit beszélek, ugyan ezen mentem át, és hajszálon múlt hogy megöljem a babát. Én tablettát is szedtem, de a genetikai vizsgálat kimutatta hogy semmi gond nincs. Neked is lesz megoldás. A párodnak meg ez még fura, h apa lesz. gondold meg jól. egyedül nagyon nehéz babát nevelni,segitség nélkül. irj mi hamarabb. mert nem olyan sok időd van már...puszi

2010. ápr. 22. 12:28
 18/24 anonim ***** válasza:
még annyit hozzá tennék, hogy nálunk is 4 hónap járás volt.
2010. ápr. 22. 12:29
 19/24 A kérdező kommentje:
szia.kb 50 szem nyugtatót de időben kimposták a gyomrom. igen mellettem állnak sokan.írj légyszi.szia és kösy
2010. ápr. 22. 14:49
 20/24 A kérdező kommentje:
amúgy 18 vagyok:)
2010. ápr. 22. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!