Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon ki vagyok már. Mit...

Nagyon ki vagyok már. Mit tegyek? Lennt bőv.

Figyelt kérdés
9hetes terhes vagyok.de a barátommal igaz még csak 4 hónapja vagyunk együtt.én nagyon szeretem és ő is mondja nekem h szeret. 1 hét után megyek abortuszra. én nagyon szeretném a babát és nagyon kivagyok készülve.családom,minden rokon mellettem van.azt mondták segítenek nekem mindenben...de az a baj h a barátom azt mondta még nem akarja lekötni magát és nem akar babát mert nincs saját házunk,munkahelyünk.tudom részben igaza van de én akkor is nagyon szeretném a babát főleg h ma láttam ultrahangon:(:(de annyira besokalltam kb egy hete h öngyilkos akartam lenni beszedetem gyógyszereket. de azt mondták a kórházban h nem szívódott fel de én félek h igen és ha a baba vmi ok folytán megmaradt vna v megmaradna akkor nagy rá az esély h vmi betegsége lenne a gyógyszerek miatt:(nagyon bánom..annyira jó lenne egy kicsi ami csak az enyém, de nem akarok egyedül maradni egy babával.igaz a család mellettem áll...
2010. ápr. 21. 20:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
68%
Ne haragudj, de én úgy látom, te magad sem vagy készen a gyerekvállalásra. Hiába áll a családod melletted, nem nekik kell felnevelned. Írtad, hogy nincs munkahelyed. Ez elég nagy baj, segélyekből akartok tengődni ? És mi lesz ha letelik a gyes? Hová mész dolgozni? Tényleg ne haragudj, de egy gyereket nem lehet felnevelni szeretetből. Védekeztetek egyébként ? MErt ebben az esetben a párodat nem vádolhatod, amiért így gondolkodik, bár tény, nem szép dolog, hogy nem áll mellékd, de érthető..
2010. ápr. 21. 20:38
 2/24 anonim ***** válasza:
43%
attól függ hány éves vagy, 20 alatt én elvetetném. még éljél te is.
 3/24 anonim ***** válasza:
44%
Nekem volt abortuszom es SOHA nem fogom magamnak megbocsajtani!Legyszives most ne a pasi velemenyere gondolj hanem a kicsire!!!!Hidd el nem fogod megbanni ha megtartod!
 4/24 anonim ***** válasza:
20%
Elözö vagyok!Felhaborit,hogy milyen hideg es szamito egyenek kommentelnek!Az a pici egy elöleny es nem egy targy!!!
2010. ápr. 21. 20:40
 5/24 anonim ***** válasza:
igen, de a te életed, aztán később pedig az övé is. amit sok esetben visszakapnak a szülők sza.. helyzetben, hogy minek szültél meg erre a sza.. világra?? OKOS ÉS FELELŐSSÉGTELJES DÖNTÉST KELL HOZNI. ez kihat egy egész életre, aztán pedig a gyerekére is.
2010. ápr. 21. 20:43
 6/24 anonim ***** válasza:
87%

idegileg labilis vagy, öngyilkossági kísérlettel, munka, nélkül, egy 4 hónapos kapcsolatban, amiért egy kalap sz.rt nem adnék...

miért nem védekeztetek?!

2010. ápr. 21. 20:45
 7/24 anonim ***** válasza:
NEm vagyok rideg meg számító meg akármi, de ha az előző kommentelő aki ezt áállította fel bír nevelni egy gyereket puszta szeretetből akkor meghajlok előtte. Ügyes. Felénk ez nem még....
2010. ápr. 21. 20:45
 8/24 anonim ***** válasza:
jav: nem megy még..
2010. ápr. 21. 20:46
 9/24 anonim ***** válasza:
88%

Te jó ég!

Azért mert valaki reálisan gondolkodik, (csak épp nem úgy,mint te) akkor már hideg és számító? Egyáltalán tudod, mit jelent ez a két szó??

Egyébként szerintem is igaza van a "számító" válaszolónak. Gyereket csak felelősségteljesen lehet vállalni. Öngyilkos gondolatokkal, nulla háttérrel milyen élet várna arra a családra? Ne haragudj, kedves Kérdező, de a leírtak alapján szerintem is éretlen vagy az anyaságra.

2010. ápr. 21. 20:49
 10/24 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazatok van akkor is.......:(:(:(:(
2010. ápr. 21. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!