Nagyon ki vagyok már. Mit tegyek? Lennt bőv.
Figyelt kérdés
9hetes terhes vagyok.de a barátommal igaz még csak 4 hónapja vagyunk együtt.én nagyon szeretem és ő is mondja nekem h szeret. 1 hét után megyek abortuszra. én nagyon szeretném a babát és nagyon kivagyok készülve.családom,minden rokon mellettem van.azt mondták segítenek nekem mindenben...de az a baj h a barátom azt mondta még nem akarja lekötni magát és nem akar babát mert nincs saját házunk,munkahelyünk.tudom részben igaza van de én akkor is nagyon szeretném a babát főleg h ma láttam ultrahangon:(:(de annyira besokalltam kb egy hete h öngyilkos akartam lenni beszedetem gyógyszereket. de azt mondták a kórházban h nem szívódott fel de én félek h igen és ha a baba vmi ok folytán megmaradt vna v megmaradna akkor nagy rá az esély h vmi betegsége lenne a gyógyszerek miatt:(nagyon bánom..annyira jó lenne egy kicsi ami csak az enyém, de nem akarok egyedül maradni egy babával.igaz a család mellettem áll...2010. ápr. 21. 20:31
1/24 anonim válasza:
Ne haragudj, de én úgy látom, te magad sem vagy készen a gyerekvállalásra. Hiába áll a családod melletted, nem nekik kell felnevelned. Írtad, hogy nincs munkahelyed. Ez elég nagy baj, segélyekből akartok tengődni ? És mi lesz ha letelik a gyes? Hová mész dolgozni? Tényleg ne haragudj, de egy gyereket nem lehet felnevelni szeretetből. Védekeztetek egyébként ? MErt ebben az esetben a párodat nem vádolhatod, amiért így gondolkodik, bár tény, nem szép dolog, hogy nem áll mellékd, de érthető..
2/24 anonim válasza:
attól függ hány éves vagy, 20 alatt én elvetetném. még éljél te is.
3/24 anonim válasza:
Nekem volt abortuszom es SOHA nem fogom magamnak megbocsajtani!Legyszives most ne a pasi velemenyere gondolj hanem a kicsire!!!!Hidd el nem fogod megbanni ha megtartod!
4/24 anonim válasza:
Elözö vagyok!Felhaborit,hogy milyen hideg es szamito egyenek kommentelnek!Az a pici egy elöleny es nem egy targy!!!
5/24 anonim válasza:
igen, de a te életed, aztán később pedig az övé is. amit sok esetben visszakapnak a szülők sza.. helyzetben, hogy minek szültél meg erre a sza.. világra?? OKOS ÉS FELELŐSSÉGTELJES DÖNTÉST KELL HOZNI. ez kihat egy egész életre, aztán pedig a gyerekére is.
6/24 anonim válasza:
idegileg labilis vagy, öngyilkossági kísérlettel, munka, nélkül, egy 4 hónapos kapcsolatban, amiért egy kalap sz.rt nem adnék...
miért nem védekeztetek?!
7/24 anonim válasza:
NEm vagyok rideg meg számító meg akármi, de ha az előző kommentelő aki ezt áállította fel bír nevelni egy gyereket puszta szeretetből akkor meghajlok előtte. Ügyes. Felénk ez nem még....
9/24 anonim válasza:
Te jó ég!
Azért mert valaki reálisan gondolkodik, (csak épp nem úgy,mint te) akkor már hideg és számító? Egyáltalán tudod, mit jelent ez a két szó??
Egyébként szerintem is igaza van a "számító" válaszolónak. Gyereket csak felelősségteljesen lehet vállalni. Öngyilkos gondolatokkal, nulla háttérrel milyen élet várna arra a családra? Ne haragudj, kedves Kérdező, de a leírtak alapján szerintem is éretlen vagy az anyaságra.
10/24 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazatok van akkor is.......:(:(:(:(
2010. ápr. 21. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!