Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Libero vagy Pampers? Kinek...

Libero vagy Pampers? Kinek melyik vált be? Miért?

Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 14:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Pampers.A libero-t nem bírja a bőre
2016. szept. 4. 08:43
 22/25 mmoncsicsi válasza:

Mi eldobhatós pelust (Libero) csak a kórházban használtunk.

Azóta csak modern mosható pelusokat használunk, és nagyon nagyon meg vagyunk elégedve! Sose volt piros a Kisasszony popsija még a nagy nyári melegekben sem, pedig csak ritkán kenjük (akkor is csak egy kis házi sheavajas krémmel), egy vagyont spórolunk és nem utolsó sorban nagyon cuki a mosipelusokban :-)

Esetleg érdemes utánanézni a neten és a Libero, Pampers mellett alternatívaként ebben is gondolkozni :-)

2016. szept. 4. 10:01
 23/25 anonim ***** válasza:

Első gyereknél ezek közül csak a Libero, a Pampers-t utáltam, állandóan kifolyt a combjánál a tartalom.

A másodiknál minden pelenka jó volt eddig, amit csak próbáltunk. Akár Pampers, akár Libero, de az összes többi is teljesen jól bevált.

2016. szept. 4. 10:12
 24/25 marged válasza:
Én is azt tapasztaltam h mintha a pampers kicsit nagyobb lenne mint a libero ugyanabban a méretben. Ezért méret váltás elején egy időben mindig liberot használtam, haa szorosnak éreztem váltottam a pampers-re. A pampers premium care-nek puhább az anyaga, de amikor éjszakára azt adtam rá, tényleg nagyon pisi szaga lett reggelre. Amúgy mindkettő uazt tudta, mindkettőből ment ki nekünk pisi, főleg abban az időszakban amikor a gyerek állandóan felhúzta a lábát mert épp a lábfeje nagyon érdekes volt.
2016. szept. 9. 10:49
 25/25 mobidick ***** válasza:
29%
Egyik sem! Ha azt akarod, hogy a kis bogyó 'tényleg' hamar bilis legyen, akkor a "maradi" vászon pelus betéttel. A gyerkőcöt nem fogja rávezetni semmi, hogy neki rossz a csípős pisi-kaki, ha ilyen ultra drága "sz...okat" raksz alája.Sokkal jobb a régi vászonpelus betéttel, bár több munkád lesz, de előbb élvezi a csemete a szabadságot (legalább fél- egy évvel)!!! Mekkora a pénztárcád?! Ha nagyon bő, akkor használd nyugodtan a Pamperseket, ha nem annyira, akkor ragaszkodj a betéttel ellátott vászonhoz. Több a mosnivaló, de az egészséges fejlődéshez jobban hozzásegít. (gyorsabban lesz szobatiszta, nem kell az éneklő bili, anyuka sem mond mesét, egyszerűen neki lesz kellemetlen, hogy "csipi a pisi"... és annyi. Puszi egy igen régi anya
2016. szept. 11. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!