Libero vagy Pampers? Kinek melyik vált be? Miért?
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 14:57
1/25 anonim válasza:
Pampers.A Libero-tól 2 napon belül piros kiütések jelentek meg a lányomon.
2/25 anonim válasza:
Pampers.. Libero max nappal volt jó, éjszaka átázott a pampersel szembe.
3/25 anonim válasza:
Mi kipróbáltuk mindkettőt de nekünk a libero vált be. Szerintem több pisit bír el és tetszik hogy a háta is "gumis" (bár most meg nem mondanám hogy a pampers hátsó rèszèn van-e rugalmas betét).A pampers baby newborn premium care pelust azért nem szerettük mert ráragadt a pici popsijára, 1 órát sem bírt ki benne ordított, ahogy kicseréltem liberora azonnal csend lett. Illetve a belsejèben körös minta van ami meglátszott a babám bőrén.A kórházban is liberot használtak/használtunk (bát lehet hogy csak azért mert ez a cég támogatja a kórházat)
4/25 anonim válasza:
Nekünk egyformán jó mindkettő. Nedvszívásban nem tapasztaltam különbséget, mindegyik tökéles. Azt veszem, amelyiket éppen jobb darabáron tudom megvenni. A Libero általában jobb árban van.
5/25 anonim válasza:
Libero, pamperstol kipirosodott es pottyok jelentek meg a hugomon..
6/25 anonim válasza:
Nekünk a Libero, a Pamperstől vörös lett a babám feneke.
7/25 anonim válasza:
Éjjel Libero, nappal Pampers (zöld).
A Liberonak nagyobb a nedvszívó képessége és gumis hátul. Nappal viszont jobb a Pampers, mert puhább (nem annyira merev, mint a Libero). Ez elég fontos szempont egy közlekedő babánál/gyereknél.
8/25 anonim válasza:
Libero, Pampers Premium Care-től kipirosodott a baba feneke. Azóta nem is merem próbálgatni a többit, csak Liberot használok.
10/25 anonim válasza:
Liberoból mindig minden kifolyt. Állandó öltöztetés volt.
A zöld Pampers tökéletesen bevált. Mindig, születésétől kezdve. (most 3,5 éves, már csak éjszakára kell bugyipelus, az is Pampers Active Baby)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!