Pampers vagy libero? Ki melyik mellett tenné le a voksát?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 10:05
1/12 anonim válasza:
liberóval kezdtük, sokszor átázottt, a pampers jobb.
2/12 anonim válasza:
Liberó, soha semmi gondd nem volt vele! Na meg van a pont gyűjtés, jó kis dolgokra lehet beváltani a pontokat!
3/12 anonim válasza:
Mi pamperst használunk.
Úgy tapasztalom, méretenként változó hogy melyik a jobb. Újszülöttként mind a kettő átázott :-)
4/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! köszi az eddigi válaszokat. Most 2 hónapos a fiam és a pampersből rendszerint (hátul) kifolyik a cucc. Olvastam,hogy a liberonak gumis a dereka,gondoltam váltunk erre,de előbb kíváncsi vagyok a véleményekre,mert lehet akkor sem lesz jobb a helyzet.
2012. dec. 4. 10:36
5/12 anonim válasza:
Amíg nem mászott, csak Liberot használtunk.
A fiam erős testalkatú, széles hátú, a Pampers keskeny volt, ahogy Huggies is.
Mászástól szobatisztaságig pedig Babylove.
6/12 anonim válasza:
pampers, csak ne a narancssárga csomagolásos legyen, mert az kritikán aluli
7/12 anonim válasza:
Pampers! A libero nem jött be mert túl vastag.
8/12 anonim válasza:
Éjszakára pampers, nappalra libero. Sajnos mindkettővel gyakoriak a balesetek... Most a méretekkel kísérletezgetek.
9/12 anonim válasza:
Nálunk nappalra szinte bármelyik jó, éjjelre viszont csak a libero vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!