Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Libero vagy Pampers? Kinek...

Libero vagy Pampers? Kinek melyik vált be? Miért?

Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 14:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%

egyik sem

bella happy nekünk ez vált be

2016. szept. 3. 15:35
 12/25 anonim ***** válasza:
Libero vált be. Pampersben nagyot csalódtunk.
2016. szept. 3. 16:01
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Libero, de azért, mert az ő alkatára az passzolt jobban. Már elmúlt két éves, most éjszakára Pampers-öt vettünk pár napja, mert valamiért nem bírta már a Libero a folyadékmennyiséget. A 6-os méretű Pampers nagyobb, mint a Liberoból ugyanez a méret.
2016. szept. 3. 16:42
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Aki lepontozott biztos jobban tudja milyen a lányom popsija egyes pelenkáktól.
2016. szept. 3. 17:05
 15/25 anonim ***** válasza:

nálunk ahogy fejlődött a baba, úgy kellett váltogatni

eleinte amatőr anyaként olcsó névtelent vettem. miután véresre marta a popsit minden(de még az össze márkás törlőkendő is)így maradt a Pampers.

egy idő múlva hiába vettem nagyobbat valahogy kifolyt, így vettem Liberot(az minta tapintásra is vastagabb lenne).

aztán ismét Pampersre kellett váltani, mert mintha tényleg nagyobb lenne ugyanaz a méret mint Liberoban.

már bőven nagyobb a gyermek, már noname pelenkákat is bír a bőre, de alapvetően a Liberónál maradtunk(mert akciosan annyi mint egy anonym), ill a Babylove jön még be, de abból kisebb van mindig leárazva és nem tartja annyira szárazon a gyermeket így

2016. szept. 3. 21:27
 16/25 anonim ***** válasza:
61%

Libero.

A Pampersben egy óra után mindig erős pisiszaga volt.

2016. szept. 3. 21:45
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért kíváncsi lennék,hogy ki az az elvetemült Libero fan,aki lepontoz mindenkit,aki a Pampers-t merte mondani.
2016. szept. 3. 21:54
 18/25 anonim ***** válasza:
Mindkettőt használjuk,de a Libero valóban vaskosabb anyagú,én úgy tapasztaltam,hogy jobban is tartja a cuccot.A Pampers-szel sem volt bajom,viszont kényelmesebbnek tűnik.Abszolút a baba testalkatától,bőrétől függ,hogy melyik válik be,ki kell kísérletezni.
2016. szept. 3. 22:08
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért kíváncsi lennék, aki lepontozott, miért tette.

A kérdés az volt, kinel melyik vált be. És miért.

Leírtam a VALÓS tapasztalataimat.

Sajnálom, ha valakinek ez fáj: de a fiamnak mindig a Pampers volt jó. Nekünk a Libero nem vált be.

Azt hiszem a kérdésre válaszoltam.

2016. szept. 3. 22:09
 20/25 anonim ***** válasza:
Libero, soha nem volt vele gond. Pampersből éjjel nappal kifolyt a pisi.
2016. szept. 4. 06:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!