Libero, de azért, mert az ő alkatára az passzolt jobban. Már elmúlt két éves, most éjszakára Pampers-öt vettünk pár napja, mert valamiért nem bírta már a Libero a folyadékmennyiséget. A 6-os méretű Pampers nagyobb, mint a Liberoból ugyanez a méret.
2016. szept. 3. 16:42
14/25 anonim válasza:
Aki lepontozott biztos jobban tudja milyen a lányom popsija egyes pelenkáktól.
2016. szept. 3. 17:05
15/25 anonim válasza:
nálunk ahogy fejlődött a baba, úgy kellett váltogatni
eleinte amatőr anyaként olcsó névtelent vettem. miután véresre marta a popsit minden(de még az össze márkás törlőkendő is)így maradt a Pampers.
egy idő múlva hiába vettem nagyobbat valahogy kifolyt, így vettem Liberot(az minta tapintásra is vastagabb lenne).
aztán ismét Pampersre kellett váltani, mert mintha tényleg nagyobb lenne ugyanaz a méret mint Liberoban.
már bőven nagyobb a gyermek, már noname pelenkákat is bír a bőre, de alapvetően a Liberónál maradtunk(mert akciosan annyi mint egy anonym), ill a Babylove jön még be, de abból kisebb van mindig leárazva és nem tartja annyira szárazon a gyermeket így
2016. szept. 3. 21:27
16/25 anonim válasza:
Libero.
A Pampersben egy óra után mindig erős pisiszaga volt.
2016. szept. 3. 21:45
17/25 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék,hogy ki az az elvetemült Libero fan,aki lepontoz mindenkit,aki a Pampers-t merte mondani.
2016. szept. 3. 21:54
18/25 anonim válasza:
Mindkettőt használjuk,de a Libero valóban vaskosabb anyagú,én úgy tapasztaltam,hogy jobban is tartja a cuccot.A Pampers-szel sem volt bajom,viszont kényelmesebbnek tűnik.Abszolút a baba testalkatától,bőrétől függ,hogy melyik válik be,ki kell kísérletezni.
2016. szept. 3. 22:08
19/25 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék, aki lepontozott, miért tette.
A kérdés az volt, kinel melyik vált be. És miért.
Leírtam a VALÓS tapasztalataimat.
Sajnálom, ha valakinek ez fáj: de a fiamnak mindig a Pampers volt jó. Nekünk a Libero nem vált be.
Azt hiszem a kérdésre válaszoltam.
2016. szept. 3. 22:09
20/25 anonim válasza:
Libero, soha nem volt vele gond. Pampersből éjjel nappal kifolyt a pisi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!