Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két nagyon szép embernek...

Két nagyon szép embernek valószínű szép gyermeke lesz?

Figyelt kérdés

Anyuka: magas, karcsú, gyönyörű alak, szép haj, bájos arc

Apuka: magas, izmos, jóképű, az a tipikus nagyon jó pasi

Ilyen szülőkkel valószínű szép lesz a gyermekük is, vagy a kettő nem függ össze?

2016. szept. 1. 16:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%
Mindenre van példa és ellenpélda is a környezetemben. 2 nagyon csúnya embernek is lehet nagyon szép gyereke (kollégáim). A "2 szép embernek relatíve csúnyácska gyereke" téren az egyik magyar sztárpár példa szerintem Árpa Attila és gyönyörű modell feleségének (Tomán Szabina) kislánya, aki hát nem az a klasszikus szépség (ezúton is elnézést tőlük!)
2016. szept. 1. 17:24
 12/21 anonim ***** válasza:
64%
Aranyos vagy, de már 34 vagyok. Szerencsére a kisfiam viszont tipikus szépség. Lányok vadulnak érte. Reklámokba hivjak csak nem viszem.
2016. szept. 1. 17:27
 13/21 A kérdező kommentje:
Egyébként nem arra gondolok, hogy gyerekként szép a baba, mert ez szinte semmit nem számít, hanem inkább arra, hogy később szép felnőtt lesz belőle.
2016. szept. 1. 17:28
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
Valószínű, de van hogy kiüt a feltűnő nemi jelleg rossz irányban. Pl. apuka jóképű, jellegzetes markáns, szögletes áll. A kislány pont ezt az állat örökölte, nőnek nem az igazi. Arról nem beszélve, hogy bejöhet a nagyszülők, dédszülők kevésbé előnyös tulajdondága is. Ez lutri.
2016. szept. 1. 17:37
 15/21 anonim ***** válasza:
A felmenők egyedi keveréke lesz a gyerek. Teljesen kiszámíthatatlan. Szerintem akkor szép valaki ha harmóniában vannak a részei. De pl. apa nagy orra lehet anya arcformájához már nem lesz olyan szép stb.
2016. szept. 1. 18:06
 16/21 anonim ***** válasza:

Uh.. megnéztem Àrpa Attila kislànyàt. Szegény tényleg nem anyukàra hasonlìt.

Ez azon múlik,hogy kitől mit örököl a gyerek. Ha megnézed az a fontos a "szépségben" hogy jól legyen összerakva, egységes legyen és szimmetrikus. Namost a gyerek egy "mix" kicsi ebből kicsi abból. És nem biztos hogy apuka pl vastag nyaka széles magas homloka jól fog mutatni anyuka hosszúkàs arcàhoz, kis termetéhez.

Tehàt sosem lehet tudni.

2016. szept. 1. 20:02
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem egyből az ugrott be, hogy a szépségideál 6x megváltozik mire az a gyerek felnő.

Simán lehet, hogy megint a kerek formák dominálnak majd a nőknél, a pasiknál meg nem a favágósexiség lesz az etalon...

Egyébként a szülei, vagyis örökölheti a szülők vonásait, mint ahogy egyéb, kevésbé "szép" felmenőét is.

2016. szept. 1. 20:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, de pl az én szüleim mindketten szépek, anyum klasszikus szépség, apám meg zsiványszemű, sunyi szájállású kurafi, na én mindkettőből a legjobbakat örököltem. Anyumtól a finom vonásokat, apámtól meg a zsivány kisugárzást és szájállást. Szóval náluk bejött. :D
2016. szept. 1. 21:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok szép egyáltalán, a vonásaim elnagyoltak, a férjemről ugyanez mondható el. Egy kisfiúnk és egy kislányunk van, nem egyszer az utca túloldaláról jön át vadidegen, hogy dicsérje a szépségüket, mindkettejüknek olyan szabályos, szép vonású arcuk van, mintha rajzolták volna, nem is értjük, az emberek is épp csak meg nem kérdezik minket elnézve, hogy hogyan lettek ilyen szépek:) Azt persze nem tudom, milyenek lesznek felnőttként, az biztos, hogy én gyereknek is csúnyácska voltam, 18-20 éves korom körül vállalható, mos 36 évesen csak egyre rondább leszek, férjem mondjuk szebb volt gyerekként. de a lényeg: eléggé véletlenszerű, hogy adott genetikai adottságoknak épp melyik kombinációja fog érvényesülni a gyermeknél:)
2016. szept. 1. 21:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Nalam apu nagyon "szep" az o anyukaja (nagyi) szepsegkiralyno volt a maga idejeben, a ferje (nagypapam) is orult jol nezett ki, ezzel szemben anyu max helyes (pedig imadom) en megis szep lettem, szoval nem ket szep ember kell ahhoz, hogy valakinek szep legyen a gyereke.

Mondjuk apu ket szep ember "termeke", tehat nyilvan sokat szamit a genetika. Az ocsem pl anyu vonasait es csaladjat orokolte, helyes srac de semmi extra.

Masreszt gyereknek nem voltam szep csak kesobb kupalodtam ki:-)

Sot van, hogy ket csunya embernek lesz vilagszep gyereke, ez nagyon sok dolog fuggvenye. Pl ha lenne egy lanyom sok minden lenne csak nem szep, mert fuggetlenul, h a ferjem jokepu iszonyu markans allkapcsa van, tehat a gyereknek ilyen "stallone" allkapocs formaja lenne, vagy olyan mint Joey a baratok es ez kislanyban furcsan nezne ki (nekem tokmindegy en imadnam mert az enyem:-)

Egyebkent Arpaek kislanya....hat tenyleg erdekes, de sztem kesobb majd kiszepul:-)Masreszt a szepseg nem mindegy, sztem egy ezredleges es nagyon szubjektiv dolog, nem ez hataroz meg valakit. Masreszt hiaba szep valaki ha nem jo ember:-)

2016. szept. 2. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!