Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két nagyon szép embernek...

Két nagyon szép embernek valószínű szép gyermeke lesz?

Figyelt kérdés

Anyuka: magas, karcsú, gyönyörű alak, szép haj, bájos arc

Apuka: magas, izmos, jóképű, az a tipikus nagyon jó pasi

Ilyen szülőkkel valószínű szép lesz a gyermekük is, vagy a kettő nem függ össze?

2016. szept. 1. 16:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
nem
2016. szept. 1. 16:46
 2/21 anonim ***** válasza:
48%
Nem fugg ossze teljesen foleg hogy altalaban a gyerekek a nagyszulokre hajaznak.
2016. szept. 1. 16:46
 3/21 anonim ***** válasza:
82%

Lehet hogy neked szépnek tűnnek de lehet mondjuk Jolikának nem!

Ez vonatkozik a babára is!

2016. szept. 1. 16:51
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
Te melyik vagy? Az anyuka?
2016. szept. 1. 16:52
 5/21 anonim ***** válasza:
81%
A karcsú, gyönyörű alak és az izmos test nem feltétlenül genetika, az esetek többségében komoly edzés és tudstos életmód áll a hátterében.
2016. szept. 1. 16:57
 6/21 anonim ***** válasza:
89%

Jaja jól mondja az előttem szóló, ha viszonylag kis befektetéssel ilyenek, akkor inkább lesz a gyerek is hasonló.

Egyébként az, hogy magasra nőttek sokat nem dob rajtuk. Milyen az orruk, az arcuk? A fogaik, a bőrük? Ezekkel alacsonyan és teltebben is jól nézhetnek ki.

2016. szept. 1. 17:02
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Általában igen, nézd meg a sztárok gyerekeit, a legtöbb nem csúnya, de van néhány kivétel is.
2016. szept. 1. 17:09
 8/21 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos nem. Apukám után döglöttek a nőm, mindenki őt akarta, anyu meg egy bombázó volt. Na èn meg olyan ronda vagyok sajna mint a bűn.
2016. szept. 1. 17:09
 9/21 A kérdező kommentje:
Egyik sem én vagyok sajnos, csak egy ismerős párról van szó. :) Kívülállóként nézve is nagyon szépek mindketten, nemcsak az alkatuk, de a hajuk, a bőrük, a vonásaik is. Lehet a szépség tényleg relatív, de azért van egy típus, aki szinte mindenkinek szép, még ha esetleg nem is pont az eseted.
2016. szept. 1. 17:14
 10/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem biztos, hogy csúnya vagy, lehet csak te látod annak magad. Plusz hány éves vagy? Tinikorukban sokan csúnyácskák, aztán egész jól kikupálódnak. :)
2016. szept. 1. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!