Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoptatok, akkor miért nem...

Szoptatok, akkor miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
Normálisan étkezem, nem nassolok, édességet mértékkel, nem eszem egészségtelen, zsíros ételeket, nem eszem túl sokat sem. Nem is fogyózok, mert még sokáig szeretnék szoptatni. Ilyenkor kellen viszont fogyókúra nélkül is fogyni, nem???
2010. ápr. 21. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

elvileg igen és van aki valóban fogy is.

Én egyik babámnál se fogytam, sőt, mindkettőnél fix. 3 kilót felszedtem pluszban és csak akkor tudtam fogyni végre mikor abbamaradt a szopi.

2010. ápr. 21. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hu ,hát nem akarlak elkeseríteni,mert szülésutan majdnem minden plusz lement,de szoptatas alatt vissza is jott sajnos.
2010. ápr. 21. 16:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát ez elég elkeserítő! Már azt sem értem, hogy ha szültem egy 4 és fél kilós gyereket, a magzatvíz túl sok volt, és a köldökzsinór is az átlag háromszorosa, akkor hogy lehet, hogy össz-vissz 7 kilóval lettem kevesebb szülés után?!
2010. ápr. 21. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát ez sajnos alkati kérdés!

Én 30 kilót híztam az utolsó babánál. Már a szülés után rögtön lement 15 kg (nem tudom mi volt az, talán víz).

Majd szoptatás alatt a többi. 15 hónapos a fiam, s újra 55 kg vagyok.

2010. ápr. 21. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyik nap volt erről riport a tv-ben. Ott azt mondta az orvos, hogy hormonprobléma, ha valaki nem fogy a szoptatás alatt és egészségesen táplálkozik.
2010. ápr. 21. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem törvényszerű. Nagyon látványos fogyásra nem kell számítani. Van, akinek bejön, de sokan csak éppen pár kilót leadnak abból, amit felszedtek. Én is csak két kilót fogytam abból a felszedett 13-ból, azt sem a szoptatás számlájára írtam, hanem arra, hogy ekkora hízás után nyilván fogy az ember, ha normálisan étkezik.
2010. ápr. 21. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!