Anyukák! Ti milyen gyakran jártok kozmetikushoz/fodrászhoz! Pedikűröhöz?
Én havonta járok kozmetikushoz, aki kiszedi ilyenkor a szemöldökömet (a köztes szedéseket megoldom), illetve 3-4 havonta nagy arckezelést csinál. Fodrászhoz is havonta járok, nem tudom, otthon festegetéssel szerintem sosem lesz olyan, mintha szakember csinálná....Jelenleg magamnak lakkozom a körmöm. Pedikűröshöz nem járok, mióta van elektromos sarokreszelőm!:) Én nem sajnálom ezekre a pénzt, szerencsére nem tűnik fel a költségvetésben.
2 éves kislány anyukája és 36 hkm :)
Magamnak festem a hajam vagy a tesóm festi be nekem és növesztem amúgy is, már elég hosszú, így fodrászhoz nem járok. Talán ideje lenne a végéből levágni, de erre nagyon ritkán kerül sor és nem a pénz miatt, hanem mert sajnálom a hajam.
Pedikűröshöz sem járok.
De a szemöldököm nem tudom magamnak olyan szépen kiszedni, mint a kozmetikus. Így oda járok. Hetente 1x 500 forintért, ez meg nem 5-10 ezer forint mint a fodrász plusz a többi.
Fodraszhoz 3 havonta melliroztatni
Manikuroshoz havonta 4 hetente
Kozmetikushoz nem jarok.
Nem erzem, hogy a gyerektol veszem el a penzt. Nem szenved semmiben hianyt. Minden honapba felrerakom neki a csaladi potlekot egy megtakaritasos szamlara. Ehez nem nyulok, ez az ove. Dolgozom, keresek es elvegre nekem is egy eletem van.
Fodraszhoz havonta, festett hajam van, és havonta festetek, mert gyorsan nő, es nem bírom a lenövést, nagyon igénytelen. Vagatni évente 2-3x szoktam a végét, hosszú hajam van, és szeretem így.
Kozmetikushoz is kb. havonta, van, hogy kéthavonta szemöldököt szedetni-festetni, szempillát festetni, illetve gyantáztatni. Amikor nem megyek, megoldom magamnak, a szempillafestesen kívül mindent meg tudok csinálni, csak lusta vagyok, egyszerűbb elmenni és megcsináltatni.
Manikűr-pedikűr szinte soha, a műkörmöt utálom, meg nekem nincs türelmem annyit ott ülni egy hülye géllakkozásért. Pedikűröshöz akkor megyek, ha benő a körmöm vagy valami ilyen kínom van, csak úgy nem.
Nem érzem úgy, hogy a gyerek elől veszem el a pénzt, nem vagyunk gazdagok, de van annyi, hogy ő is megkapjon mindent, és nekünk is beleférjen, amit szeretnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!