Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti milyen gyakran...

Anyukák! Ti milyen gyakran jártok kozmetikushoz/fodrászhoz! Pedikűröhöz?

Figyelt kérdés
Fontosnak tartjátok vagy inkább otthon oldjátok meg? Ti nem érzitek úgy, hogy ezzel a gyerektől veszitek el a pénzt? Én bevallom emiatt járok nagyon ritkán, pedig jó lenne.

2016. aug. 31. 08:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én havonta járok kozmetikushoz, aki kiszedi ilyenkor a szemöldökömet (a köztes szedéseket megoldom), illetve 3-4 havonta nagy arckezelést csinál. Fodrászhoz is havonta járok, nem tudom, otthon festegetéssel szerintem sosem lesz olyan, mintha szakember csinálná....Jelenleg magamnak lakkozom a körmöm. Pedikűröshöz nem járok, mióta van elektromos sarokreszelőm!:) Én nem sajnálom ezekre a pénzt, szerencsére nem tűnik fel a költségvetésben.

2 éves kislány anyukája és 36 hkm :)

2016. aug. 31. 10:00
 12/24 anonim ***** válasza:

Magamnak festem a hajam vagy a tesóm festi be nekem és növesztem amúgy is, már elég hosszú, így fodrászhoz nem járok. Talán ideje lenne a végéből levágni, de erre nagyon ritkán kerül sor és nem a pénz miatt, hanem mert sajnálom a hajam.

Pedikűröshöz sem járok.

De a szemöldököm nem tudom magamnak olyan szépen kiszedni, mint a kozmetikus. Így oda járok. Hetente 1x 500 forintért, ez meg nem 5-10 ezer forint mint a fodrász plusz a többi.

2016. aug. 31. 10:49
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem járok, húgom jön mikor kell mert ő fodrász, a többit magam oldom meg mert igy kényelmes, de ha nem tudnám, vagy mennék nem érezném magam rosszul tőle, főleg hogy a gyerektől veszem el a pénzt. Nyilván ha valaki inkább megy fodrászhoz mint hogy pelenkát vagy cipőt vegyen az nem ok, de más esetben teljesen normális
2016. aug. 31. 11:12
 14/24 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Miért kellett lepontozni? Én így élek, van rá igényem, pénzem, ráadásul a munkám is megköveteli, hogy ápolt legyek. Nem vagyunk egyformák, de én nem pontoztam le azért senkit, mert máshogyan él, mint én.
2016. aug. 31. 11:18
 15/24 anonim ***** válasza:

Fodraszhoz 3 havonta melliroztatni

Manikuroshoz havonta 4 hetente

Kozmetikushoz nem jarok.

Nem erzem, hogy a gyerektol veszem el a penzt. Nem szenved semmiben hianyt. Minden honapba felrerakom neki a csaladi potlekot egy megtakaritasos szamlara. Ehez nem nyulok, ez az ove. Dolgozom, keresek es elvegre nekem is egy eletem van.

2016. aug. 31. 11:21
 16/24 anonim ***** válasza:
Én két hetente járok kozmetikushoz, 3 hetente körmőshöz, fodrászhoz meg 3-4 havonta egyszer, illetve szoliba 2 hetente kb. Én úgy gondolom, ennyi jár nekem, nem a gyerektől veszem el a pénzt. Nem költök cigire, kávéra, alkoholra, édességekre sem. Szeretek csinos és ápolt lenni, sajnos az otthoni szépítkezéshez, nincs se türelmem, se kézügyességem. Egyszer a szemöldökömet majdnem középig kidesztem, szóval inkább nem állok neki. Egyedül nevelem, 2,5 fél éves kislányomat, de időben is sikerül mindig beosztani.
2016. aug. 31. 11:21
 17/24 anonim ***** válasza:

Fodraszhoz havonta, festett hajam van, és havonta festetek, mert gyorsan nő, es nem bírom a lenövést, nagyon igénytelen. Vagatni évente 2-3x szoktam a végét, hosszú hajam van, és szeretem így.

Kozmetikushoz is kb. havonta, van, hogy kéthavonta szemöldököt szedetni-festetni, szempillát festetni, illetve gyantáztatni. Amikor nem megyek, megoldom magamnak, a szempillafestesen kívül mindent meg tudok csinálni, csak lusta vagyok, egyszerűbb elmenni és megcsináltatni.

Manikűr-pedikűr szinte soha, a műkörmöt utálom, meg nekem nincs türelmem annyit ott ülni egy hülye géllakkozásért. Pedikűröshöz akkor megyek, ha benő a körmöm vagy valami ilyen kínom van, csak úgy nem.

Nem érzem úgy, hogy a gyerek elől veszem el a pénzt, nem vagyunk gazdagok, de van annyi, hogy ő is megkapjon mindent, és nekünk is beleférjen, amit szeretnénk.

2016. aug. 31. 11:22
 18/24 anonim ***** válasza:
Fodrászhoz 2 havonta megyek, itthon festem a hajam, de a vágást rábízom. Műkörmöm van, oda 4 hetente járok. Pedikűr nyáron 1x. Kozmetikusra nincs szükségem, szoliba sem járok. 2 lányom van, de soha nem éreztem azt, hogy tőlük venném el az időt.
2016. aug. 31. 17:19
 19/24 anonim ***** válasza:
Nagyjából 3 havonta járok fodrászhoz, és sajnos csak ilyen gyakorisággal kozmetikushoz is. Körmöshöz nem járok. Ez így ha lebontom hónapokra, 5000 Ft\hó. Szerintem ennyi nekem is jár. :)
2016. aug. 31. 18:50
 20/24 anonim ***** válasza:
És nem érzem úgy, hogy elvenném a gyerekektől. Ilyen akkor lenne, ha éheznénk, vagy kuporgatni kéne, de akkor nyilván a legkisebb probléma a hajam lenne. Szerencsére telik rá, csak időm nincs.
2016. aug. 31. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!