Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ingerlékenységre van valami...

Ingerlékenységre van valami megoldás?

Figyelt kérdés

Pár napja nagyon hamar elpattan a cérna, és nagyon kiakadok.

Ha egyedül lennék, nem zavarna, de a babám megérzi, hogy feszült vagyok, és egy ördögi kör jön össze belőle:S

10hónapja vasárnap volt az első olyan alakalom, amikor le tudtam passzolni a kicsit, és egy kicsit egyedül lehettem, nélküle. Nagyon hosszú idő 10hónap, úgy, hogy annyi "magánéletem" van, amíg folyóügyeim intézem a wcn:S

Nem akarom magamhoz láncolni a kicsit, ha tudom viszem nagyikhoz, ide oda, de ott hagyni sehol sem lehetne max 20percre, mert nem érnek rá pesztrálni. Anyagilag nem engedhetjük meg a bébicsőszt, hasonló korú babás anyuka sincs, akire bízhatnám, majd csere.

Milyen megoldásokat tudtok? Mit alkalmaztok, hogy nyugodtak maradjatok?

2010. ápr. 21. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Nem akarlak elkeseríteni, de amint megtanul járni, még a vécén sem leszel egyedül. Legalább az enyémet mindig nagyon érdekli, mit csinálok ott. Ha nem engedem be, dörömböl az ajtón, hogy majd leszakad. 16 hós.
2010. ápr. 21. 10:56
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
hát ha hisztizik, akkor én próbálom tárgyilagosan látni a helyzetet, van amiko szétreped a fejem a nyivákolásától, amikor kisebb volt, volt h csak beraktam a kiságyába, mert szükségem volt arra, h elmenjek wécére, egyek egy tányér ételt, v egyszerűen csak megnyugodjak, a magnézium is segíthet, nekem szerintem az is okozta néha a feszültséget a vitaminhiány......én gyakran a férjemre voltam mérges, amiért a közös gyermekünkből ő nem hajlandó kivenni a részét, és én így nem tudok még egyedül wécézni sem.....de ilyenkor is a babával voltam ideges, mert ő volt ott , a megoldás ez is lehet, h közlöd vele, h szükséged van néha egy-egy órára, erre még a legelfoglaltabb ember is képes, akármit is mond!!!
2010. ápr. 21. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

Én a nem alvástól és a plusz munkától( 4 hónapos és mellette,hogy jobban kijöjjünk van kertünk,állataink).Lenne kire bízni olyankor, de nem terhelhetem mindig ezzel a rokonokat,szóval magneb6 és ha olyan van akkor kimegyek a verandára és ordítok egy hatalmasat:D

Hálistennek ez ritkán van,inkább a fáradtság beszél belőlem olyankor,most,hogy már nagyobb a lányom könnyebben megyek vele erre arra:)Barátok is jönnek hozzánk mi is megyünk hozzájuk,azért már nem olyan agyzsibbasztó mint az első 2 és fél 3 hónap amikor csak szoptatás,pelenka,alvás:D

Azt mondom,üvölts vagy verj bele a falba és szedj magne b6ot

2010. ápr. 21. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért a falba veréssel csak óvatosan, én így törtem el a kezem egyszer.
2010. ápr. 21. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
89%

nekem egyébként a magne b6 múltkor csodákra volt képes.....persze gondolom a tudattól is jobban lettem, egy gyerek képes egész nap sípolva hisztizni, persze ez egy ördögi kör, látja h feszült vagy, aztán ő is átveszi...

később kicsit többet tudsz majd kimozdulni, barátnőzni, nagy tanulság, h ne legyél a háztartás rabja, pakolj kicsit össze, aztán menjetek el sétálni, én ha otthon vagyok csak a rumli nő és ki ne lenne kiborulva, h naponta a romjaiból kell újrateremteni a lakást....

2010. ápr. 21. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!