Ingerlékenységre van valami megoldás?
Pár napja nagyon hamar elpattan a cérna, és nagyon kiakadok.
Ha egyedül lennék, nem zavarna, de a babám megérzi, hogy feszült vagyok, és egy ördögi kör jön össze belőle:S
10hónapja vasárnap volt az első olyan alakalom, amikor le tudtam passzolni a kicsit, és egy kicsit egyedül lehettem, nélküle. Nagyon hosszú idő 10hónap, úgy, hogy annyi "magánéletem" van, amíg folyóügyeim intézem a wcn:S
Nem akarom magamhoz láncolni a kicsit, ha tudom viszem nagyikhoz, ide oda, de ott hagyni sehol sem lehetne max 20percre, mert nem érnek rá pesztrálni. Anyagilag nem engedhetjük meg a bébicsőszt, hasonló korú babás anyuka sincs, akire bízhatnám, majd csere.
Milyen megoldásokat tudtok? Mit alkalmaztok, hogy nyugodtak maradjatok?
Én a nem alvástól és a plusz munkától( 4 hónapos és mellette,hogy jobban kijöjjünk van kertünk,állataink).Lenne kire bízni olyankor, de nem terhelhetem mindig ezzel a rokonokat,szóval magneb6 és ha olyan van akkor kimegyek a verandára és ordítok egy hatalmasat:D
Hálistennek ez ritkán van,inkább a fáradtság beszél belőlem olyankor,most,hogy már nagyobb a lányom könnyebben megyek vele erre arra:)Barátok is jönnek hozzánk mi is megyünk hozzájuk,azért már nem olyan agyzsibbasztó mint az első 2 és fél 3 hónap amikor csak szoptatás,pelenka,alvás:D
Azt mondom,üvölts vagy verj bele a falba és szedj magne b6ot
nekem egyébként a magne b6 múltkor csodákra volt képes.....persze gondolom a tudattól is jobban lettem, egy gyerek képes egész nap sípolva hisztizni, persze ez egy ördögi kör, látja h feszült vagy, aztán ő is átveszi...
később kicsit többet tudsz majd kimozdulni, barátnőzni, nagy tanulság, h ne legyél a háztartás rabja, pakolj kicsit össze, aztán menjetek el sétálni, én ha otthon vagyok csak a rumli nő és ki ne lenne kiborulva, h naponta a romjaiból kell újrateremteni a lakást....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!