Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyed alatt szeretnék felmondan...

Gyed alatt szeretnék felmondani, mi jár majd nekem, felmondási idővel mi lesz?

Figyelt kérdés
Elmúlt 1 éves a kicsi, szeretnék felmondani. Vissza nem szeretnék menni a felmondási időt ledolgozni, gyed alatti felmondásnál kell egyáltalán?
2016. aug. 28. 11:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért akarsz felmondani?
2016. aug. 28. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Hátha ez segit!

2016. aug. 28. 12:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért akarsz felmondani? Találtàl egy másik munka lehetőséget? Attól nem muszáj felmondani.
2016. aug. 28. 12:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen,hamarosan mashol szeretnek elhelyezkedni. Ez a mostani ceg pedig mar ugysem var vissza es en sem szeretnek ide visszamenni. Testvert mar nem tervezunk igy ez a resz mar nem fontos. Az lenne a fo,hogy a szabadsagaimat kifizessek es ne kelljen felmondasi idore sem visszamenni hozzajuk dolgozni.
2016. aug. 28. 18:16
 5/8 anonim ***** válasza:

A felmondási időt általábab megbeszélik hogy legyen ha rendes elengedi amúgy a felét le kell dolgozni ha jól tudom.

De nem lenne érdemesebb megvárnod a gyed lejártát és utána felmondani?

Vagy a párod vesz igénybe gyed extrát?

A felmondást meg minden esetben irásban kell közölni indoklni és közös megegyezéssel megbeszélni.

Legalábbis nálunk ez a menete ha jól tudom.

Az tuti rendkivülivel nem mondhat fel neked mert kismama vagy!

Vagy csak nagyon indokolt esetben!

2016. aug. 28. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:

5 vagyok.

Még annyit hogy akkor a szabit kênytelen kifizetni ha okosan csinálod.

De mindhatják hogy menj szabira megszűntetik a gyeded és akkor már rosszul jártál.

2016. aug. 28. 18:48
 7/8 A kérdező kommentje:
A munkavállalónak nem kell megindokolnia a felmondás, csak ha munkáltató mond fel.
2016. aug. 28. 20:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem mondanék fel amíg a GYED jár. Bár ha ők sem várnak vissza akkor beszélj a munkáltatóddal és próbáljátok valami megoldást találni. Lehet elenged simán.
2016. aug. 28. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!