Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is érzi úgy, hogy a...

Más is érzi úgy, hogy a gyereke teljesen tönkretette a testét? Vagy csak én vagyok ilyen elkeseredett?

Figyelt kérdés

Kérlek, ne ítéljetek el! Imádom, szeretem a kisfiamat, az életemet odaadnám érte, de nagyon megvisel lelkileg, hogy úgy érzem, a terhesség és a szülés teljesen tönkretette a testemet...

Mindig is szép, feszes, lapos hasam volt. Ehhez képest a bőröm most megnyúlt, tele van csíkokkal, úgy nézek ki tőlük, mint valami furi dinnye és a hasam szabályosan lóg, mint egy kötény... szörnyű még ránézni is.

Az egykor két feszes, hetyke kis cicim most akkora, mint egy tőgy, ráadásul mind a kettő megereszkedett és azok is lógnak. Szó szerint úgy néznek ki, mint a régi, félig már kiürült tejeszacskók.

Ezen kívül durva aranyerem lett, minden egyes alkalom kínszenvedés a wc-n, sokszor a könnyem folyik a fájdalomtól.

A hüvelyem is kitágult (szülés közben még repedt is, úgyhogy varrni is kellett, szörnyű volt), azóta nem élvezem a szexet sem.

Egyszerűen utálom így magam, mindenem lóg, a hasam, a mellem, minden! Látom magam a tükörben és elborzadok! Mindenem hájas, csíkos, csúnya, megereszkedett, és undorító!

Mit tehetnék? :((( Tudom, hogy ne a fiam tehet róla, de valahol mégis úgy érzem, őmiatta ment tönkre a testem és nagyon el vagyok keseredve! Más is volt így? Vagy csak én érzem ezt? Később jobb lesz? Mondjátok, kérek, hogy csak most érzem ezt így, mert még dolgoznak a hormonok! :((

2016. aug. 27. 07:37
1 2 3 4
 31/37 Scav ***** válasza:
85%

#30 Ne hazudj, igenis számít a külső.

Kedves kérdező, intim torna és rendszeres sport sokat segít a test alakján és a kedélyállapoton is. Ha mégis makacsul marad a lógó bőr, azt majd egy kis plasztikával le lehet szedni, de mindenképpen a rendszeres sport után, amikor már beállt egy szintre a hasad mérete. Kitartást kívánok hozzá, jobb lesz utána, meglátod!

2016. aug. 29. 12:40
 32/37 anonim ***** válasza:
88%

Harmadik gyerekemet varom. Az elso kettovel nem lett csikos a hasam, ezert bizom benne most is meguszom, ez meg kiderul.

Pedig kamaszkent tiszta csikos lett a fenekem, kicsit a combom teteje es a derekam hatul (gondolom a hirtelen novekedestol vagy nem tudom, mindig is vekony voltam). Engem a mai napig zavar es frusztral, pedig hozzaszokhattam volna, szoval megertelek.

A szoptatastol (kb 16 honapot szoptattam mindketszer) teljesen eltunt a mellem. Nem tulzok, oldalrol nem is latszik. A masodik terhessegem alatt kezdodtek a visszerek es sepruvenak elojonni, most harmadjara egy 80 eves anyoka is elismeroen futtyetntene a labam terkepezetet latva...

A derekam es csipom szelesebb lett, hiaba vagyok ugyanannyi kilo es a hasam puha maradt, megha nem is csikos.

A huvelyem kitagult.

Szoval rengeteget valtozott a testem, van amit konnyebben veszek, van amit nehezebb megemeszteni.

Tobb baba nem lesz, ha a harmadik is kibujik, es vege majd a szoptatasnak stb en bizony idot, penzt es energiat fogok kolteni arra, hogy ujra formaba lenduljek. Szaranya leszek, aki 3 gyerek es munka mellett sportolni jar rendszeresen es kozben vigyazzon rajuk mas, meg kell oldani, eltuntetem a sepruvenakat, megcsinaltatom a melleimet a csaladi kasszabol. Nem lufira, csak akkorara, amekkora elotte volt.

2,5 evet hordtam a harom gyereket a hasamban, ha a legkisebb is a tesoira hasonlit majd, akkor osszesen kb 4,5 evet fogok szoptatni, en ezt raszanom magamra csereben... ez osszeadva 7 ev, amig nem csak az enyem volt a testem.

Ha harmadik szules utan huvelyplasztika kell, azt is bevallalom.

Es mielott nekem esne valaki, nem hiztam el egyik terhessegemnel sem, vekony vagyok alabol, nem azert valtozott meg a testem, hanem a terhessegek, szulesek, szoptatasok ezzel jartak nalam.

Ja es az arcomon levo majfoltokkal is kezdenek majd valamit 😊

Szoval egyetertek azzal a valaszoloval, hogy amit a lehetosegeid engednek (anyagi es idobeli) azt szand ra es probald meg a leheto legjobbat kihozni majd magadbol.

2016. aug. 29. 13:05
 33/37 anonim ***** válasza:
58%
Nem a gyerek tette tönkre a tested, hanem a társadalmi elvárások és a média...
2016. aug. 29. 14:00
 34/37 anonim ***** válasza:
56%
Scav, megnéztem a válaszaidat. 33 éves férfi létedre elég szánalmas vagy...
2016. aug. 29. 14:07
 35/37 Scav ***** válasza:
5%
#34 És még pisilnem is kell! :D
2016. szept. 2. 09:15
 36/37 anonim ***** válasza:
67%
többek között ezért nem fogok szülni... :/ inkább fogadok örökbe, minthogy ezt átéljem
2019. márc. 30. 23:22
 37/37 anonim ***** válasza:

Kérdező, azóta javult a helyzet?

Én is rohadtul félek ezektől a változásoktól.

2021. jan. 26. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!