Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is érzi úgy, hogy a...

Más is érzi úgy, hogy a gyereke teljesen tönkretette a testét? Vagy csak én vagyok ilyen elkeseredett?

Figyelt kérdés

Kérlek, ne ítéljetek el! Imádom, szeretem a kisfiamat, az életemet odaadnám érte, de nagyon megvisel lelkileg, hogy úgy érzem, a terhesség és a szülés teljesen tönkretette a testemet...

Mindig is szép, feszes, lapos hasam volt. Ehhez képest a bőröm most megnyúlt, tele van csíkokkal, úgy nézek ki tőlük, mint valami furi dinnye és a hasam szabályosan lóg, mint egy kötény... szörnyű még ránézni is.

Az egykor két feszes, hetyke kis cicim most akkora, mint egy tőgy, ráadásul mind a kettő megereszkedett és azok is lógnak. Szó szerint úgy néznek ki, mint a régi, félig már kiürült tejeszacskók.

Ezen kívül durva aranyerem lett, minden egyes alkalom kínszenvedés a wc-n, sokszor a könnyem folyik a fájdalomtól.

A hüvelyem is kitágult (szülés közben még repedt is, úgyhogy varrni is kellett, szörnyű volt), azóta nem élvezem a szexet sem.

Egyszerűen utálom így magam, mindenem lóg, a hasam, a mellem, minden! Látom magam a tükörben és elborzadok! Mindenem hájas, csíkos, csúnya, megereszkedett, és undorító!

Mit tehetnék? :((( Tudom, hogy ne a fiam tehet róla, de valahol mégis úgy érzem, őmiatta ment tönkre a testem és nagyon el vagyok keseredve! Más is volt így? Vagy csak én érzem ezt? Később jobb lesz? Mondjátok, kérek, hogy csak most érzem ezt így, mert még dolgoznak a hormonok! :((

2016. aug. 27. 07:37
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
55%
Bocsánat, a hármassal értek egyet. Előttem szóló kinyitasz te valamit a terhességhez amúgy? A hasi bor nem a hajtol nyúlik!!! Tudod a baba ott növekszik! Tudod! Nézegess kismama képeket, ha meg nem lattal!
2016. aug. 27. 07:50
 12/37 A kérdező kommentje:
Alig híztam a terhesség alatt, és mindössze 3 kiló plusszal jöttünk haza a kórházból, nem az a baj, hogy terhesen túlzabáltam magam. :( Egyszerűen ilyen... plöttyedt lettem, vagy hogy mondjam. Ami korábban feszes volt rajtam, az most lóg. Nem híztam el, csak mindenhol kinyúltam, mint egy agyonhasznált pulcsi... :(
2016. aug. 27. 07:50
 13/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató szavakat. Jól esnek, tényleg. :)

És a 3-asnak is igaza van valahol, hiszen tényleg nem a fiam tehet erről, mármint nyilván nem ő kérte, hogy megszülethessen, vagy hogy egyáltalán vállaljunk gyereket, mi akartunk szülők lenni, szóval tudom, hogy ő nem hibás semmiben. Csak attól még nagyon el vagyok keseredve... :( Értitek. Tudat alatt valahol összekapcsolom ezt, mert látom, hogy a terhesség alatt mennyi minden megváltozott rajtam és tudom, hogy azért változott meg a testem, mert szültem egy kisbabát. És persze, nem a fiam akarta ezt, de attól még a terhesség miatt változtam meg... értitek. :(

2016. aug. 27. 07:56
 14/37 anonim ***** válasza:
79%

Nézd kérdező, én is sokkal rosszabbul néztem ki szülést követően, mint most, 6 évvel szülés után.

Én szerencsére nem híztam a terhességem alatt, sőt, magamról még fogytam is, de átlag feletti súllyal született a kisfiam, így hatalmas hasam volt, így sajnos repedt a bőr a hasamon, de rendesen, de ezek már az évek folyamán nagyon elhalványultak és alig látszanak. De egyébként ha nem vagy terhes, csak szimplán elhízol, akkor csíkos leszel mindenhol, szóval ez nem csak terhesség miatt lehet így.

Én is szoptattam, nincsenek túl nagy melleim, viszont megereszkedtek. De az évek során már sokkal kevésbé látszik, inkább csak ha lehajolok, akkor nem olyan szép látvány, de egyébként mondhatni ugyanolyan, mint szülés előtt.

Az aranyeret pedig olyan gyönyörűen ki lehet kezelni. Nekem emésztő szervrendszeri betegség miatt volt 1 külső és 2 belső. Képzeld, orvoshoz fordultam, megfogadtam minden tanácsot, a gondjaimra szedek gyógyszert és láss csodát, "ezer éve" találkoztam utoljára az aranyérrel.

A hüvelyed pedig nyugi, nem tágul úgy ki, mint ahogyan azt te gondolod. Max. kicsit meglazultak az izmok, de idővel ez is helyreáll, illetve intim tornával sokat segíthetsz rajta. És ha nem élvezed a szexet, az nem a szülés miatt van, inkább pszichés okai vannak, ezt is elhiheted!

Szóval nyugi, a kisbabád nem tette tönkre a testedet, mert az idővel igen is szebben fog kinézni, de minden normális férfi tudja, hogy a terhesség, a szülés mivel jár, így aki tisztában van vele, hogy szültél egy gyereket, pláne a párod, akivel közösen vállaltátok, az ennek tudatában fog veled lenni és nem egy 20 éves testével rendelkező nőt fog várni, hanem téged.

Szóval ne aggódj, fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, akkor is, ha sajnos már nem vagy olyan, mint szülés előtt!

2016. aug. 27. 07:56
 15/37 anonim ***** válasza:
84%

Tönkremenni tönkrementem és nem lett jobb 1 évvel a szülés után sem, de az úgy sose fogalmazódott meg bennem, hogy a gyerek a hibás.

Az orvosom inkább, aki nem vette észre, hogy itt csak súlyos sérülések árán lesz hüvelyi úton gyerek és nem tolt a műtőbe időben (utólag más orvosok is azt mondták, nagyot hibázott, mert az utolsó uh-ból látnia kellett volna, hogy túl nagy hozzám a gyerek).

2016. aug. 27. 08:00
 16/37 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, 15-ös! :) Ezt a leírást annyira jó volt olvasni, tényleg, azt hiszem, egy kicsikét derűsebbnek látom így a jövőt. :)
2016. aug. 27. 08:01
 17/37 anonim ***** válasza:
32%
Nyugodtan tahózhattok meg mártírozhattok engem, csak ki az, aki konkrét orvosokat írt neki? Na, ki az, aki segíteni tudott nemcsak azzal, hogy "még csak 4 hónap telt el" meg "majd megváltozik ez". Én ezeken mind átmentem, saját tapasztalatok! Szerintem éppen az a mártírkodás, hogyha a gyerekre haragszunk amiatt, ami történt és nem változtatunk semmin, nem megyünk a dolgokkal orvoshoz.
2016. aug. 27. 08:01
 18/37 anonim ***** válasza:
84%
Én tapasztalatból írtam, hogy ráér még aggódni, mert első gyerekem születése után 4 hónaphoz képest még igencsak sokat javult a testem, a második terhesség előtt jobban néztem ki, mint az első előtt, magam se hittem volna ilyenkor.
2016. aug. 27. 08:11
 19/37 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem egyenes úton haladsz most a terhesség utáni depresszió irányába, ezért szerintem nem ártana felkeresni egy pszichológust, hogy segítsen at ezen. Mert ez később csak rosszabb lesz.
2016. aug. 27. 08:12
 20/37 anonim ***** válasza:
68%

Intimtorna,csodákra képes,csak sokan lusták azt a 20 percet rááldozni a napból,tv-nézés közben! Az aranyeredre is jó hatással lenne. Kérd a védőnőd segítségét!

A tested is fog még változni! Kicsit mozoghatnál,ha bírsz. A hangulatodnak sokat jelentene egy kis edzés!

És 4 hónap telt el. Még közel van a szülés élmémy,gondolom lelkileg az is lehúz kicsit!

2016. aug. 27. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!