Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is érzi úgy, hogy a...

Más is érzi úgy, hogy a gyereke teljesen tönkretette a testét? Vagy csak én vagyok ilyen elkeseredett?

Figyelt kérdés

Kérlek, ne ítéljetek el! Imádom, szeretem a kisfiamat, az életemet odaadnám érte, de nagyon megvisel lelkileg, hogy úgy érzem, a terhesség és a szülés teljesen tönkretette a testemet...

Mindig is szép, feszes, lapos hasam volt. Ehhez képest a bőröm most megnyúlt, tele van csíkokkal, úgy nézek ki tőlük, mint valami furi dinnye és a hasam szabályosan lóg, mint egy kötény... szörnyű még ránézni is.

Az egykor két feszes, hetyke kis cicim most akkora, mint egy tőgy, ráadásul mind a kettő megereszkedett és azok is lógnak. Szó szerint úgy néznek ki, mint a régi, félig már kiürült tejeszacskók.

Ezen kívül durva aranyerem lett, minden egyes alkalom kínszenvedés a wc-n, sokszor a könnyem folyik a fájdalomtól.

A hüvelyem is kitágult (szülés közben még repedt is, úgyhogy varrni is kellett, szörnyű volt), azóta nem élvezem a szexet sem.

Egyszerűen utálom így magam, mindenem lóg, a hasam, a mellem, minden! Látom magam a tükörben és elborzadok! Mindenem hájas, csíkos, csúnya, megereszkedett, és undorító!

Mit tehetnék? :((( Tudom, hogy ne a fiam tehet róla, de valahol mégis úgy érzem, őmiatta ment tönkre a testem és nagyon el vagyok keseredve! Más is volt így? Vagy csak én érzem ezt? Később jobb lesz? Mondjátok, kérek, hogy csak most érzem ezt így, mert még dolgoznak a hormonok! :((

2016. aug. 27. 07:37
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
43%
Intimtorna meg egy fenét. Terhesség előtt is végeztem, szülés után szakember segítségével plusz konzervatív terápia, de 1 alatt is olyan minimális eredményre jutottam, hogy szerintem magától is javult volna ennyit.
2016. aug. 27. 09:00
 22/37 anonim ***** válasza:
84%

Jó,akkor azt javaslom a kérdezőnek,hogy ki ne próbálja az intimtornát,mert neked,kedves előző,nem jött be...miért kell mindjárt lehurrogni! Nézz.magadba és gondold végig,mit csináltál rosszul és kezd újra!

Érdekes nekem szinte azonnali eredmény mutatkozott! Legalábbis egy hét után éreztem a hatását!

2016. aug. 27. 09:10
 23/37 anonim ***** válasza:
93%

Egy évet meg kell várni a maradandósággal. Utána a sebészet csodákra képes.

Gondolom neked is szétnyílt a hasizmod, attól boltosul ki a hasfalad.

A bőröm nem nyúlt meg, de a hasizmom szétment. Köldöknél ejtett metszésen keresztül szépen összevarrta egy általános sebész. A többin pedig plasztikai sebész tud segíteni.

2016. aug. 27. 09:41
 24/37 anonim ***** válasza:
35%

Lesz jobb is, még nagyon kevés idő telt el a szülés óta. Nem vagyunk egyformák, van akinek tovább tart a regenerálódás, ritkább az, akinek gyorsan megy. A hormonjaid is bőszítenek, adj magadnak időt! :)

A megfogalmazásod pedig teljesen rossz, a gyeteked semmit nem tett tönkre, az a terhesség és szülés volt. Ezt tedd helyre fejben, mert tudom, mire gondolsz, de valahol ez azért nagyon bántó a gyerek felé.

2016. aug. 27. 10:10
 25/37 anonim ***** válasza:
80%

Bár valóban kevés idő telt el, az én tapsztalatom azt mutatja, hogy olyan nagyon sokat nem javul a helyzet ezután sem.

Persze valamennyire fog még a bőr visszahúzódni, fognak a hasizmok helyreállni, és a csíkok elhalványodni, de ha annyira lóg a melled és a hasadon a bőr, az bizony olyan marad.

Én több, mint 1 éve szültem. A melleim közepes mértékben vannak megereszkedve, tehát elmegy kategória. A hasam kissé löttyedt, és mint a négyzetrácsos füzet úgy szét van repedve a bőr, amit valamilyen groteszk módon szépnek látok. :D

Az vígasztal, hogy ruhában normálisan nézek ki. :)

A fimat nem, hanem a terhességet éreztem hibásnak. :D Azokban a hónapokban nem láttam szépnek magamat, de az elmúlt több, mint 1 év alatt elfogadtam, hogy így maradok. Annak örülök pl, hogy a lábaim szépek, gyorsan barnulok(bár nem voltam idén strandon, és nem napozok, de szép barnán villannak ki a szoknya alól).

Szóval az idő segíthet, de ha nem tapasztalsz javulást az érzéseidben kérj segítséget!

2016. aug. 27. 11:53
 26/37 anonim ***** válasza:
77%
Plasztikáztass.Fiatal vagy még,hogy így éld le az életed.
2016. aug. 27. 11:59
 27/37 anonim ***** válasza:
79%

Nekem 9 hónaposan repedezett ki a bőr és jött fel plussz tíz kg,addig semmi nem volt. Én sem szeretem a látványomat azóta (most fogok szülni). Állítólag 6 hónap után áll vissza a szervezet hormon és vízháztartása,onnantól lehet újra sportolni is. Én alapvetően vékony vagyok de volt egy életszakaszom amikor éjszaka dolgoztam és ettem, 15 kg feljött rám, borzasztó volt. Néhány kárörvendő/rosszindulatú ismerősöm megjegyezte,h most már sportolhatok, jó plöttyedt maradok majd a hízástól. De én elkezdtem sportolni, és kb egy év alatt visszanyertem a 174cm /50 kg formámat, eltűntek a hájpárnák,a lógó alkarzsír,visszafeszült a hasam is. Szóval ismét a sport erejében bízok majd.

De őszinténszólva ha nem leszek pont olyan mint előtte az se zavar. Van egy pár nő ismerősöm akinek nem lehet sajnos gyereke,így megtanultam becsülni a tényt h nekem lehet.

2016. aug. 27. 16:14
 28/37 anonim ***** válasza:
63%
Én az első fiam után ki szélesedet csipömön akadtam ki ,de kis idő multán rájötem hogy nem lehet változtatni ezeken igy elfogadtam igy ma 3 gyerekem van ,nekem is loggnak melleim de meltartoval megoldhato ,amugy genetika egy része is bene van ,az elen meg nem tehetsz semmit foglald le magad hogy ne ezen agyalj hogy hogy nézel ki.
2016. aug. 28. 06:47
 29/37 anonim ***** válasza:
45%
Nem a gyerekem tette tönkre a testem, hanem a terhesség, a hízás, a hormonok. Valóban rossz tud lenni, hogy semmi nem áll már úgy, ahogy kéne, de valahogy nem tud engem ez annyira letörni, hogy ezen keseregjek. Vannak megoldások. A sport rengeteget segít, hogy feszesebb légy, a lógó melleidet, hasadat plasztikáztathatod. Bár pl a cicit senki nem latja melltartó nelkul, csak a párod, ő pedig hidd el gyönyörűnek lát! Fogadd el h életet adtál egy csodás babának es ennek ára van. Viseld büszkén magadat! De fogsz még alakulni hidd el
2016. aug. 28. 07:20
 30/37 anonim ***** válasza:
13%
Nem a külső számít. Hallottál már róla? Hogy lehetsz ennyire felszínes? Az aranyeret lehet kezelni, kérj az orvostól segítséget. Anya lettél, fogadd el. K...ra nem az számít, hogy nézel ki. Bár eltudom képzelni, hogy a "nők" mely csoportját képviselted a gyerek előtt. És most nem arról beszélek, hogy baj ha valaki "ad magára". Nevetséges ez a hiszti.
2016. aug. 28. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!