Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babalátogatóba megyek a...

Babalátogatóba megyek a héten, de nem tudom milyen ajándékot vigyek?

Figyelt kérdés

"Sablon" ajándékot nem szeretnék (Rugdalózó, pelenka, zokni és társai...), mert még a terhessége alatt mondta, hogy már akkor sok volt belőle és biztos vagyok benne, hogy most is ilyen ajándékokra számíthat. :)

S ezért is szeretnék valami személyes, maradandó ajándékot vinni.

Szeretnék ötletetek kérni akár az anyának, akár a babának :)

Eddig van 2 ötletem, de abból az egyik nem megvalósítható a héten, mert rendelni kellene :(

Köszönöm előre is a válaszokat :)

2016. aug. 24. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Baba sampon/olaj/tusfürdő? Ez mindig elfogy és nem csak most használja xy hónapos koráig.Mi ezt mindig szívesen fogadtuk sőt mikor megtetszett az illata volt hogy én is megfürödtem vele.Esetleg rágókák,csörgő,plüss játékok,cumi,labda puha anyagból?
2016. aug. 24. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
57%

Babának: babykönyv, neogranormon, játszószőnyeg, plüss

Anyukának: bonbon, cserepes virág, lufi

2016. aug. 24. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Pelus,pelustorta játékokkal,kistakaró,popsitirlő sampon,fürdető babának,anyukának pedig csináltatni szoktam kis kosárba bonbon kave rágcsa bor gyümi
2016. aug. 24. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

Névre szóló párna, takaró? Babám is kapott, én nagyon örültem neki. Esetleg vásárlási utalvány, abból aut vesz, amire tényleg szüksége van.

Könnyebb lenne, ha elárulnád, hogy mennyit szánnál rá.

2016. aug. 24. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Lehet,hogy ezek is "sablonos" dolgok,de nagyon hasznosak(3x szültem):pelenka,popsitörlő,előke,babaápolási termékek(bár drága,de tuti,hogy jó:Babé),de az ajándékkártya is nagyon jó ötlet(szerintem),

Sudocreme,Neogranormon,fürdős babakönyv,anyukának vmi. jó minőségű-semleges-nem puffasztó,nem "fosató"-gyümölcslé,vitaminbomba(én kaptam egy (ajándék)kosárnyi gyümölcsöt:ananász,alma,körte,banán,eper,kivi,szőlő,stb.)

2016. aug. 24. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:
43%

Ezek a kencek, furdetok amit irnak a tobbiek nem a legjobb. En pl.kizarolag Weledat hasznalok mindenben, igy ment volna a kukaba ha valaki hoz valami mast.

Torlokendo , pelenka ... Ha az nem ajandek, kb olyan mintha anyukanak vinnenk egy tekercs wc papirt.

Szerintem ami jo, valami jatek, mert az tenyleg a babae, akar kesobbre valo is, vagy egy szep mesekonyv.

En orultem pl mikor takarot kaptam, az mindig kell, vastag, vekony, otthonra, babakocsiba , stb.

Vagy egy falra teheto kis hajo disz amin a kisfiam neve van, orok emlek.

2016. aug. 24. 23:29
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld :)

Úgy igazából nem határoztam meg az összeget, de persze nem tízezrekért szeretnék, mert jelen pillanatban nem tehetem meg :(

A legtöbb amit írtatok, az bőven van neki és gondolom a szüleitől, párja anyukájától tuti hasonlókat kap, plusz be is vásárolt belőle :) És igen az sem hátrány, hogy ebből ő tudja hogy milyen márkájú terméket használ, nekem még nincs gyermekem, így nem tudom, hogy melyik a jobb vagy a legjobb.

Olyat szeretnék, amire ha X év múlva ránéz örök emlék marad neki/nekik :)

A neves párna, takaró, ajtódísz nagyon jól hangzik :)

Nagyon jó barátnők vagyunk, ezért is szeretnék "kilógni a sorból" ajándékozás téren :)

Ma körbenézek a városban ilyen neves dolgok után; ha nem találok azt találtuk ki a párommal, hogy az anyukának csináltatunk egy gravírozott szív medált a kislánya nevével, amit mindig hordhat s a pici kap egy apróságot :)

2016. aug. 25. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!