Nem közeli ismerősnek babalátogatóba milyen ajándékot vigyek?
A barátom unokatestvéréékhez megyünk, 3 hónaoos kislányhoz. A babának vigyek valamit? Vagy elég az anyának? Vagy mindenkinek? hogy működik ez? Még sosem voltam babalátogatóban:D
Előre is köszi a válaszokat!
jatekot ruhat ne vegyel neki mert ezekbol biztos van mar egy rakat....vagy ha ilyesmit szeretnel akkor vegyel egy eves kortol valot abbol biztos nincs nekik még ezer....body, kis nadrag sose lehet elég.
vehetsz pelenkat is, en is kaptam es nagyon orultem neki...ebbol 3-as meretet nyugodtan...elall :)
anyukanak is illik kis gyumolcsot vagy ha szoptat szűrt gyumolcslevet esetleg finom peksutemenyt, ez jot tesz a tejnek es tuti nem allergizalja a babat :)
Attól függ, első gyerek-e. Ha igen, akkor lehet, hogy még alig van játék. Plüss csörgők, rágókák, a Tesco-ban szerintem nagyon jók vannak.
Fürdőjáték, fürdőlepedő, kocsicipő, sapka, sál, kesztyű.
Anyukának édesség, apukának bor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!