Rendes nagy 3 fogásos menüt csak hétvégén csinálok.
Emellett persze a reggeli, vacsora készítés mindennapos. :)
Én is és párom is 8 órában dolgozunk, a lányom pedig 9 éves.
2016. aug. 21. 16:23
4/25 anonim válasza:
Hétköznap 0-1 alkalommal.
Azt nem nevezném főzésnek, hogy párolok egy kis zöldséget, húst vagy pürésítek némi gyümölcsöt a gyereknek.
Én meg többnyire hideget eszek.
Hétvégén szoktam némi feltétet nagyobb mennyiségben.
Otthon vagyok, egy étkezést váltottunk még csak ki.
2016. aug. 21. 16:37
5/25 anonim válasza:
Minden este vacsorara
14,12,6 evesek
8oraban dolgozom
A.parom folyamatosban szal neki mindig duplat kell csomagolni a 12 ora melora
Olcsodd ha fozok mint fel.kilo lenyer es a ravalo
Plusz egeszsegesebb is
2016. aug. 21. 16:44
6/25 anonim válasza:
Mindennap főzök. Jelenleg itthon vagyok, de akkor is mindennap főztem, amikor dolgoztam
2016. aug. 21. 16:45
7/25 anonim válasza:
8 órába dolgozok,gyerekek 11,9,6 évesek szinte minden nap főzök!
2016. aug. 21. 16:53
8/25 anonim válasza:
Szia.
Én vasarnap főzök több félét, hétköznap mindíg otthonról viszem az ebédemet, és még a gyerekeknek is jut több napra vacsoràra belőle. Hétköznap nagyon ritkàn főzök, főleg nyàron. A tejbegrízt és tàrsait nem sorolom a főzés közé.
8 óràban dolgozom. 4 és 6 évesek a gyerekek.
2016. aug. 21. 17:05
9/25 anonim válasza:
Dolgozom. Vacsorát szoktam csinálni, de nem minden nap, van amikor hideget eszünk, vagy egy pizzát, stb. A nagy iskolás, a kicsi ovis, bent esznek, általában a menzás menütől teszem függővé, hogy mit főzzek. Hétvégén szoktam normálisabbat főzni, de van hogy étterembe megyünk, vagy a nagyszülőkhöz ebédre, mondjuk az a ritkább eset, inkább itthon ebédelünk. Nyáron szinte minden nap főzök, amikor itthon vannak a gyerekek.
2016. aug. 21. 17:38
10/25 anonim válasza:
1-szer kétszer egy héten.... gondolom a válaszom 100% hasznos lesz,mert úgy látom aki mindennap főz az 0-ra van pontozva... tiszta gázok vagytok komolyan mondom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!